Breaking News

Film készül Jay Crownover Rule című könyvéből - már a főszereplők is megvannak!




Micsoda hírt hozok estére!

Annak idején még az Ulpius gondozásában jelent meg Jay Crownover Rule című regénye, a folytatását pedig a Könyvmolyképző jelentette meg.

Mint kiderült, most film készül belőle, ráadásul már a főszereplők is megvannak. 

Az adaptációt Nick Cassavetes (Szerelmünk lapjai) rendezi, a két főszereplő pedig Chase Stokes (Outer Banks) és Sydney Taylor (American Born Chinese) lesznek.





A forgatókönyvet az After We Fell-t is jegyző Sharon Soboil írta a regényből, és magát a filmet is az a stúdió készíti, amelyik a Miután filmszériát is.

Mondjuk azt nem teljesen értem, a nemzetközi hírben miért YA sikerkönyvként hivatkoznak rá...


A könyv fülszövege:

Shaw ​Landon attól a pillanattól fogva szerelmes Rule Archerbe, hogy meglátta őt.

A lányt nem taszítják piercingjei, tetoválásai és vad természete. Noha tisztában van vele, hogy Rule nem hozzá való, szívének nem tud parancsolni.

Rule tökéletes ellentéte mindannak, amit Shaw, a tiszta lelkű orvostanhallgató képvisel.

Egy olyan fenegyereknek, mint Rule Archer, Shaw Landon egy beképzelt királykisasszony – és nem utolsó sorban halott ikertestvére ex-barátnője. A lány mások szabályai szerint él, Rule csakis a saját feje után megy. Nincs ideje a Shaw-féle jóravaló, rendes lányokra, még akkor sem, ha ő az egyetlen, aki igazán ismeri őt.

De a rövid szoknya, a túl sok pohár születésnapi koktél és a megvallott titkok egy olyan estéhez vezetnek, melyet egyikük sem tud feledni.

A párnak most azzal a nehézséggel kell szembenéznie, hogy egy olyan lány, mint Shaw és egy olyan fiú, mint Rule hogy tudnak együtt maradni anélkül, hogy tönkretennék szerelmüket, vagy ami még rosszabb… egymást.

Nincsenek megjegyzések