Breaking News

Hamarosan megjelenik az újabb kicsavart Disney történet, ezúttal Rapunzellel

Február végén érkezik a Sorsfordító történetek legújabb könyve - annak a sorozatnak, amiben a klasszikus Disney mesék újragondolt változatait olvashatjuk.

A soron következő rész alapját az Aranyhaj adja, a csavar pedig megint nagyon érdekes: Aranyhaj nem az Aranyvirág, hanem a Holdvirág erejét kapja, amivel nem gyógyít, hanem kárt tesz másokban.  

A borító megint gyönyörű:

A fülszöveg:

Hogy ​megmentsék királynőjük és születendő gyermeke életét, a hűséges alattvalók mindenfelé keresik a gyógyító erejű Aranyvirágot… ehelyett azonban véletlenül a Holdvirágot viszik el a palotába. A csillogó virág meggyógyítja a királynőt, aki egészséges lánygyermeknek ad életet. A kislány haja ezüst, mint a fényesen világító hold. Ám ezüst hajának veszélyes varázsereje van: gyógyítás helyett kárt tesz másokban. A királyság biztonsága érdekében Rapunzel hercegnőt egy nagytudású boszorkány, Gothel asszony gondjaira bízzák, és egy toronyba zárva éli az életét.
Rapunzel tizenkilenc évet tölt a torony falai között. Elfogadja, hogy az embereket meg kell védeni mágikus hajától. Amikor végül úgy dönt, hogy elhagyja az egyetlen otthont, amit valaha ismert – hogy láthassa a lebegő fényeket, melyek minden évben megjelennek az égen a születésnapján –, két tolvaj társaságában váratlan kalandokba keveredik. Az egyikük Gina, a feltörekvő törvényen kívüli, a másik pedig Flynn Rider, a körözött bűnöző. Rapunzel ráébred, hogy a története, a mágikus haja és a jövője sokkal több meglepetést tartogat, mint azt valaha képzelte.

Nincsenek megjegyzések