Breaking News

Ismert színész lesz Sirius egyik ősének hangja a Harry Potter RPG játékban, a Hogwarts Legacyben

A Harry Potter világában játszódó RPG játékról, a Hogwarts Legacyről már többször írtam, és most újabb, nagyszerű hír érkezett a játékról!

A Roxfort igazgatójának, Sirius egyik ősének, Phineas Nigellus Blacknek a hangja nem más lesz, mint Simon Pegg (Vaskabátok, Star Trek, Mission Impossible, Star Wars: Az ébredő erő)!

A hírrel együtt megosztottak egy kis videót is, amiben láthatunk bevágásokat a játékból, Simon Pegg mesél a karakterről és egy-két kulisszák mögötti felvételt is láthatunk a felvételekről.

A videó:
A játék az 1800-as évek varázslóvilágában játszódik majd, a játékosok pedig azt élhetik át, milyen volt akkoriban a Roxfort tanulójának lenni.

A ígéret szerint tele lesz varázslattal, a játékosok a saját kalandjukat élhetik át, varázslóként vagy boszorkányként. Növelhetik a szereplőjük képességeit, miközben új varázslatokat tanulnak, fejleszthetik a harci képességeiket és választhatnak társat is maguk mellé, aki segít szembenézni az ellenségeikkel. 

Különbözú kihívások is lesznek a játékban, a karaktereknek nehéz döntéseket kell meghozniuk, eközben olyan feladatok várnak rájuk, mint új varázslatok elsajátítása, új bájitalok elkészítése, legendás állatok megszelídítése és olyan veszélyek feltárása, amik a varázslóvilág rég elfeledett múltjához kötődnek. Az út során pedig egy új, "furcsa képességet" is felfedezhetnek a játékosok, amivel csak ők bírnak.

Nincsenek megjegyzések