Breaking News

Megvan két újabb Percy Jackson szereplő: Zeusz és Poszeidón




Már pedzegették a hét elején, hogy ezen a héten érkezik az újabb, régóta vár casting hír, és végre megtudjuk, ki alakítja majd Poszeidónt a Disney+ sorozatban.

Időszerű is, hiszen azt is tudjuk, hogy a sorozat forgatása ezen a héten zárul.

Poszeidón szereposztását már régóta várják a rajongók, részben azért is, mert sokan Logan Lermant remélték viszontlátni a szerepben - igaz, ezt már maga a színész is cáfolta korábban. 

Ha valaki mégis ebben reménykedett, azt sajnos el kell keserítsen, ugyanis valóban nem Logan Lerman lesz majd kedvenc félistenünk apja...

De azért Poszeidón szerepében is egy ismerős színészt láthatunk majd:

Őt Toby Stephens alakíthatja majd: régi vonalas adaptációrajongóknak a Jane Eyre minisorozat Mr. Rochestere, újabbaknak esetleg a Fekete vitorlák sorozatból lehet ismerős. 

Zeusz szerepében pedig Lance Reddick lesz látható. Bevallom, nekem ő ismeretlen volt, de a párom rávilágított, hogy nagyon is híres: szerepelt a John Wick filmekben és a Resident Evil sorozatban, és több nagy videójátékhoz is kötődik.


Kaptunk róluk egy fotót is, amin Percyvel láthatóak, mutatom:




Ha valaki esetleg lemaradt, a főisten-triász harmadik tagját, Hádészt már korábban leleplezték, illetve Hermész megformálóját is tudjuk egy ideje.



2 megjegyzés: