Breaking News

BRÉKING - Új Gyűrűk ura filmeket terveznek!



Peter Jackson eredeti A Gyűrűk Ura filmtrilógiája összesen 17 Oscart zsebelt be, és nem csak a szakma, de a közönség is imádta. 


Később elkészült A hobbit trilógia is, szintén Peter Jackson rendezővel - ez ugyan már nem aratott akkora sikert, mint az eredeti trilógia, de azért összességében nem volt rossz a fogadtatása. 

Tavaly az Amazonon újabb adaptáció debütált Tolkien világából. A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi első évada... nos, finoman szólva is megosztóbb volt, mint a filmek, bár nehezebb helyzetből is indult, hiszen a jogi helyzet is eléggé megkötötte, mihez és hogyan tudtak hozzányúlni. A 2. évadon már dolgoznak.
Viszont lehet, hogy a legújabb hír nehéz helyzetbe hozza majd őket. 

A mostanában megosztó döntéseiről elhíresült David Zaslac, a Warner Bros. vezetője ugyanis bejelentette: a New Line Cinemával együttműködve dolgoznak rajta, hogy újabb filmeket készítsenek Tolkien világában. 

Egyelőre ennél többet nem tudunk, a közlemények nagyjából arról szóltak, milyen sikeresek voltak az előző filmek, és mennyire örülhetnek, hogy ezt az utat folytathatják. 

Kíváncsian várom a további híreket. Azt mindenesetre kijelenthetjük, hogy az eredeti filmtrilógia magasra tette a lécet.


Nincsenek megjegyzések