Breaking News

Már lehet nézni a C.B. Strike sorozat új évadának első részét!

Debütált az újabb Robert Galbraith adaptáció az HBO Maxon, már el lehet kezdeni az új évadot - igaz, egyelőre még csak az első rész van fent. 


A Zavaros vér könyv fülszövege:

Cormoran ​Strike magánnyomozó épp a családját látogatja meg Cornwallban. Egy nő keresi fel, hogy segítsen neki megtalálni édesanyját, Margot Bamborought, aki rejtélyes körülmények között tűnt el 1974-ben.
Strike sosem nyúlt döglött aktákhoz, főleg nem olyanhoz, amely negyven éve megoldatlan. És bár kevés esély van arra, hogy a végére járhat, mégis elvállalja az ügyet, a számos másik mellé, amelyen partnerével, Robin Ellacott-tal dolgoznak. Robin éppen egy küzdelmes váláson megy keresztül, egy másik férfi is érdeklődik iránta, miközben a Strike iránt táplált érzéseivel is viaskodik.
Strike és Robin nyomozása Margot eltűnése után egy pokolian bonyolult üggyé alakul, tarot kártyákkal, egy pszichopata sorozatgyilkossal és megbízhatatlan szemtanúkkal. Mindketten megtanulják, hogy olykor a több évtizede megoldatlan ügyek is halálosak tudnak lenni.
Lélegzetelállító, labirintus-szerű eposz; a Zavaros vér a Cormoran Strike-sorozat ötödik és egyben a legizgalmasabb része.

Galbraith regényeit 46 nyelvre fordították már le és több millió példányban kelt el világszerte.


Az évad előzetese:

2 megjegyzés:

  1. Fura,h a cikk dátuma 2023. augusztus 2. Sikerült kicsit összezavarnia 🙃

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a dátum formátumát nem tudom állítani. Ez nem augusztus 2, hanem február 8. :)

      Törlés