Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Jön A szerelem képlete szerzőjének újabb könyve!

Ali Hazelwood Love Hypothesis, vagyis A szerelem képlete című könyve nálunk is nagy sikert aratott tavaly év végén, és még mindig a legolvasottabb könyvek között van Molyon.

Valentin-napra érkezik az újabb könyve, ami az előzőhöz hasonlóan egy tudományos világban játszódó romantikus történet lesz.

Én kíváncsian várom.





Fülszöveg:

Mint egy lila hajú jedi, aki egyensúlyt hoz a férfiak uralta univerzumba, Bee Königswasser
egyetlen egyszerű elvet követ az életében: mit tenne Marie Curie? Ha a NASA felajánlaná neki egy neuromérnöki projekt vezetését, Marie kérdés nélkül igent mondana. Csakhogy a modern fizika anyjának sosem kellett osztoznia a feladaton Levi Warddal. Jó, persze, Levi vonzó a maga sötét hajú, magas, metsző tekintetű módján. És erős karjaival romantikus hősként megmenti Beet, amikor a lány szorult helyzetbe kerül a laborban töltött első napján. De már évekkel ezelőtt, még a doktori iskolában teljesen világossá tette, hogy mit érez a lány iránt. Bee laborfelszerelése nem jött meg, a kollégák levegőnek nézik, ezért úgy érzi, hogy a karrierje megint megfeneklik. Talán a nyakszirti lebenye játszadozik vele, de Bee esküdni merne rá, hogy Levi szép lassan a szövetségesévé válik, támogatja az ötleteit, és... felfalja
őt a szemével. A lány neuronjai pedig lángra lobbannak. De amikor eljön az idő, hogy lépjen,
és kockára tegye a szívét, egyetlen dolog számít: mit tesz most Bee Königswasser?

Nincsenek megjegyzések