Breaking News

Új, hosszú előzetes érkezett a Gyönyörű sorscsapás filmhez!





Idehaza is érkezik a Gyönyörű sorscsapás film, de azért áprilisig még várnunk kell vele.

A múltkor kaptunk már egy rövidebb előzetest, méghozzá egy szinkronos változatot. Most pedig egy hosszabb jött, egyelőre angolul.




Travis szerepében ismerős színészt láthatunk, Dylan Sprouse alakítja, Virginia Gardner pedig Abby (Runaways). 

Mellettük szerepelnek még a filmben Austin North (Outer Banks), Libe Barer, Ethan Embry és Rob Estes. 


A film rendezője Roger Kumble, aki eléggé alkalmasnak tűnik a feladatra, ugyanis olyan filmeken dolgozott, mint a Miután összecsaptunk és a Kegyetlen játékok. 

Hozzánk április 13-én érkezik a film.


Az új előzetes:





A könyv fülszövege:

Az ​új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében – azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik.
Travis izmos testét tetoválások borítják, tipikus laza srác, azt testesíti meg, amire Abbynek szüksége van – és amit szeretne elkerülni. Abby távolságtartása felkelti a kíváncsiságát, és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti, hogy a párjával hozta össze a sors, akármelyikük is nyer.
Szerelem és játék keveredik a népszerű írónő, Jamie McGuire regényében, amely a fiatal olvasók körében nagy népszerűségre számíthat. Ne hagyd ki, játszd meg te is a tétjeidet! Szerinted Abby nyer vagy Travis? Vagy ebben a játékban nincsenek vesztesek?

„Bámulatos olvasmány, csupa nagyszerű szereplővel, izgalmas és nagy sóhajtozásokra késztető pillanatokkal, drámával, nevetéssel és széles érzelmi skálával. Komoly hírnevet kívánunk, Jamie!”
Amazon


 


Nincsenek megjegyzések