Breaking News

Megérkezett A fiúknak, akiket valaha szerettem spin-off Puszi: Kitty előzetese!
Nagy sikert aratott a Netflixen A fiúknak, akiket valaha szerettem filmtrilógia, és bár a sztori alapjául szolgáló könyvsorozat története itt véget ér, úgy tűnik, mégis folytatást kap a sztori.

Korábban már írtam róla, hogy terveznek egy spin-offot, méghozzá a legkisebb testvérrel, Kittyvel a főszerepben.

Az allandó szereplők: Choi Min-yeong (Dream Palace), Anthony Keyvan (Love, Victor), Gia Kim, Sang Heon Lee, Peter Thurnwald (Players) és Regan Aliyah (Club Mickey Mouse). 

Rajtuk kívül visszatérő szereplők Yunjin Kim (Lost), Michael K. Lee és Jocelyn Shelfo (The Summer I Turned Pretty)


A spin-off nem közvetlen folytatása lenne a sztorinak, hanem egy 10 epizódos, fél órás részekből álló vígjátéksorozat, főszereplőben Kittyvel, a legfiatalabb Covey tesóval, aki szerintem az évek során sokak kedvence lett. A hírek szerint ráadásul a filmekben Kittyt alakító színésznő, Anna Cathcart is visszatér a szerepben! 

A pilotot Jenny Han maga írta, és Sascha Rothchilddal együtt közösen showrunnerködnek a projektben.


Ma pedig robbantották a bombát: nem csak az első fotókat osztották meg a sorozatból, hanem az első videót is - és kiderült a premierdátum!

Az XO, Kitty május 18-án debutál a Netflixen. 

A Netflix leírása a sorozatról:

A PUSZI: KITTY előzetesében egy új történetet ismerhetsz meg A fiúknak, akiket valaha szerettem világából. Kitty Song Covey visszatér egy újabb kalandra, ezúttal a sajátjára. Azt hiszi, hogy mindent tud a szerelemről, amit tudni kell. Azonban hamarosan rájön, hogy a kapcsolatok sokkal bonyolultabbak, ha a saját szívedről van szó.Az első előzetes:

Nincsenek megjegyzések