Breaking News

Filmes borítóval érkezik a Nimona új kiadása magyarul

Már többször írtam róla, hogy hamarosan érkezik a Nimona animációs adaptációja a Netflixre, de bevallom, eddig nem is jutott eszembe, hogy lesz-e filmes borító vagy nem.Aztán tegnapelőtt a Ciceró standjánál jártam, és szóba került a dolog, mivel az egyik ismerősöm nézegette a régi borítós verziót. 

Most pedig már láthatjuk is, milyen lesz az új kiadás.

Az új borító:

A könyv fülszövege:

NIMONA gaztettekre fogékony, lobbanékony természetű, fiatal alakváltó.

LORD BALLISTER BITANGFŐ vendettára készülő gaztevő.

Nimona és Lord Bitangfő, a csatlós és a főgonosz komoly felfordulást tervez. Céljuk, hogy bebizonyítsák a királyság népének, hogy Sir Ambrosius Aranypőc és haverjai a Rendfenntartó és Lovagügyi Intézetben korántsem akkora hősök, mint azt az emberek hiszik.

BOSSZÚ!

SÁRKÁNYOK!

TUDOMÁNY!

SZIMBOLIZMUS!

De ahogy az apróbb csínytevések sorából kegyetlen összecsapás kerekedik, Lord Bitangfő ráébred, hogy Nimona képességei épp olyan homályosak és rejtélyesek, mint a lány múltja. Természetének kiszámíthatatlan, sötét oldala pedig veszélyesebb lehet, mint azt Bitangfő hajlandó beismerni.

ND STEVENSON képregényszenzációja, amely a szerző népszerű, a kritikusok által is elismert webképregényén alapul, a The New York Times bestsellerlistájára is felkerült.  A Kirkus magazin szerint: „Ha csak egy képregényt olvasol el az idén, az legyen ez!”

Nincsenek megjegyzések