Breaking News

Mégis visszatér Samantha a Szex és New York spin-offban?!





Korábban arról volt szó, hogy Kim Cattrall, aki a legendás Samantha megformálója volt a Szex és New York sorozatban, nem tér vissza a spin-offra. Újra és újra elzárkózott tőle, annyira, hogy felmerült az az ötlet is, hogy Samanthát megölik majd a spin-offban.

Ez végül nem így történt, az És egyszer csak... máshogy magyarázta meg a távollétét, ezzel pedig megtartották a lehetőséget a karakter visszahozására.

Úgy tűnik, bejött nekik, hogy nyitva hagyták a lehetőséget, ugyanis a Variety információi szerint nem Aidan karaktere lesz az egyetlen nagy visszatérő a 2. évadban.

Értesüléseik szerint ugyanis Samantha a 2. évad fináléjában nagyon is megjelenik - igaz, csak egy jelenet erejéig.

A Variety forrásai szerint Cattrall március 22-én forgatott a sorozatba New Yorkban, egészen pontosan egy telefonbeszélgetést, a párbeszédes részt pedig csak vele rögzítették, a sorozat többi sztárjának jelenléte nélkül.

Ez már önmagában is nagyon érdekes, de ehhez hozzáadhatjuk még, hogy a jelenetre Samanthát a Szex és New York legendás jelmeztervezője, Patricia Field öltöztette, aki egyébként a spin-off sorozatra már nem tért vissza.


Az És egyszer csak... június 22-én tér vissza a 2. évad premierjével.



Nincsenek megjegyzések