Breaking News

Karakterposztereket osztottak meg a Percy Jackson Disney+ sorozathoz


Ma reggel már írtam, hogy most hétvégén tartják a San Diego Comic Cont, ahol a Percy Jackson is érintett valamilyen formában - ezt egy új Disney+ sorozatos fotó kapcsán tudtuk meg. 

Most pedig megérkeztek az első csemegék, 3 karakterposzter formájában!


Bejegyzésajánló

A három karakterposzter természetesen a nagy hármashoz érkezett, tehát első körben Percy, Annabeth és Grover kaptak saját karakterposztert.


Mutatom őket, de ne felejtsétek el elolvasni a karakterposzterek alatti részt is! ;)








Ahogyan láthatjátok, mindegyik karakterposzter passzol designban, de a részletek mindegyik karakter esetén az adott szereplőhöz igazították.

Percy karakterplakátja több elemével utal arra, ki lesz az apja: a hullámok, a háromágú szigony... És persze Poszeidón szent állata a ló! Persze ne felejtsük el Percy kardjának, Riptide-nak a megjelenését sem.

Annabeth plakátján ezzel szemben Athéné szimbóluma, a bagoly kapta a központi szerepet, mögötte pedig klasszikus, görög jegyeket mutató épületszerűséget látunk.

Grover plakátján a szarv és a természet motívuma jelenik meg, ami erősen kötődik a faunokhoz, fent pedig egy pánsípot láthatunk. Érdekesség: ő az egyetlen, akin határozottan láthatjuk a Félvér Tábor pólót!

Még egy kis extra ókori görög érzés a plakátokon a körben futó minta, valamint a poszterek "öregítése". 

Ti találtok még olyan részletet, amit nem vettem észre?



Ha inkább megnéztétek, TikTok verzió a hírből:

@deszy_vlog Friss karakterposzterek a Percy Jackson tévésorozathoz! #booktokhungary #magyarbooktok #booktok #könyv #könyvadaptáció #percyjackson #rickriordan #filmeshírek ♬ Epic - DM Production

Nincsenek megjegyzések