Breaking News

Úton az utánnyomás a Rubinvörös könyvekből - ráadásul éldekorált változatban!



A Rubinvörös sorozat még a régebbi Vörös Pöttyös könyvek sorába tartozik, és bár készült belőle filmadaptáció, sajnos hozzánk nem jött be. Ráadásul mivel német produkció, világszinten sem futott be óriási karriert.




Pedig a könyvek jók és sokan szeretik őket. 

Ezzel együtt egy ideje már nem voltak kaphatóak, ahogyan a kiadó korábban már elárulta, hosszabbítaniuk kellett a jogokat.

Ez pedig most sikerült, ugyanis felkerült a Könyvmolyképző webáruházába mindhárom kötet éldekorált verziójának adatlapja!

Tehát nem csak hogy érkezik utánnyomás a teljes trilógiából, ráadásul éldekorált változatban jelenik meg újra a sorozat!

Ha a borítókból indulunk ki, ez biztosan gyönyörű lesz! (Már csak az a baj, hogy nekem megvan a régi kiadás...)


Az első könyv fülszövege:

Olykor tényleg nagy terhet jelent egy rejtélyekkel teli családban élni. A 16 éves Gwendolyn legalábbis meg van győződve erről. Amíg egy napon egyszerre - mint derült égből a villámcsapás - a 19. és 20. század fordulóján nem találja magát, és világossá nem válik számára, hogy ő maga a legnagyobb rejtély a családban. Amit viszont még csak nem is sejt: az időutazások alatt kerülendő a szerelem. Mert ettől aztán tényleg a feje tetejére áll minden!

Kerstin Gier bestseller-szerző utánozhatatlan érzékkel kelti életre a legcsodálatosabb érzést a világon!

Éld át te is Gideon és Gwen kalandjait, akik szerelmükkel áttörnek az idő korlátain!

Nincsenek megjegyzések