Breaking News

Hamarosan érkezik az újabb Rupi Kaur verseskötet!

Rupi Kaur neve már idehaza is ismerős lehet a költészet iránt nyitott olvasóknak, eddig három kötete jelent meg magyarul: a tej és még, az otthon test és a nap és az ő virágai.

Hamarosan pedig érkezik az újabb Kaur kötet, a Gyógyító szavak. Ezt a könyvet az előzőekhez hasonlóan Kamper Gergely fordításában olvashatjuk.

Már van magyar borítónk és fülszövegünk is.  

Fülszöveg:

A New York Times bestsellerszerző, Rupi Kaur irányított versírási feladatokat alkotott, hogy segítsen az olvasónak feltárni a traumáit, a veszteségeit, a szívfájdalmát, a szerelmet, a családot, a gyógyulást, és segítsen ünnepelni önmagát.

A Gyógyító szavak irányított utazás vissza önmagunkhoz, katartikus, figyelmes felfedezőút az íráson keresztül.

A feladatoknak ez a gondosan összeállított gyűjteménye csak annyit kér tőled, hogy nyílj meg, és légy őszinte saját magaddal és az üres papírral is.

Nem kell hozzá írónak lenned, hogy elindulj ezen az úton.
Elég, ha írsz – ennyi az egész.

Rupi Kaur költő, festő és előadó. 21 éves egyetemistaként megírta, illusztrálta és kiadta első verseskötetét tej és méz címmel. Utána következett a könyv édestestvére, a nap és az ő virágai. Ezek a kötetek több mint 10 millió példányban keltek el, és több mint 40 nyelvre fordították le őket. Legújabb kötete, az otthon test egyből az 1. helyre került a világ bestsellerlistáin. Ahogy a kezdetektől fogva mindent, Rupi maga hozta tető alá a Rupi Kaur Live-ot, a maga műfajában úttörő költészeti műsort, amely 2021-ben debütált az Amazon Prime Videón. Rupi munkája a szerelem, a trauma, a gyógyulás, a nőiesség és a migráció körül forog. Leginkább akkor érzi otthon magát, ha rajzol, színpadon adja elő a verseit, vagy a családjával és a barátaival tölti az időt.

Nincsenek megjegyzések