Breaking News

Éldekorált kiadásban is megjelenik Az utolsó órák Árnyvadász sorozat zárókötete!

A legutóbbi Cassandra Clare kötet már gyönyörű, éldekorált kiadást kapott, ez Az utolsó órák második könyve volt. Most pedig érkezik a harmadik rész, és igen - ez is kap éldekorált kiadást!

A kiadó egyszerre töltötte fel a sima borítót és az éldekorált kiadást, így egyszerre tudom megmutatni nektek. És igen, már magyar fülszövegünk is van!

A magyar borító:

Az éldekorált kiadás:

A fülszöveg:

Jamesnek és Cordeliának meg kell mentenie Londont – és a házasságukat.

Cordelia Carstairs mindent elveszített, ami fontos neki. Rövid idő alatt megélt az apja meggyilkolását, a tervei meghiúsulását, hogy a legjobb barátnője, Lucie parabataija legyen, és darabokra hullott a házassága. Még rosszabb, hogy egy ősi démon, Lilith elkötelezettje lett, ami megfosztotta őt az árnyvadászerejétől.

Miután Párizsba menekül Matthew Fairchilddal, Cordelia reménykedik abban, hogy a város csillogó éjszakai életében meg tud feledkezni a viszontagságairól. Ám a valóság közbeszól, döbbenetes hír érkezik otthonról.
Tatiana Blackthorn megszökött, Londont pedig új keletű veszély fenyegeti Belial, a Pokol Hercege felől.

Cordelia visszatértekor Londonban káosz és széthúzás uralkodik.
Egy váratlan ellenség felfed egy régóta őrzött titkot, a Herondale család pedig súlyos vádak alatt találja magát. Cordelia meg akarja védeni Jamest, ám tépelődik az iránta érzett szerelme és a Matthew-val való új élet között, Úgy tűnik, hogy mindenkinek egyedül kell szembenéznie a fenyegetésekkel.

Nem sok idő maradt, Belial terve pedig az, hogy halálos hullámként elmossa London árnyvadászait. Ha Cordelia és a barátai meg akarják menteni a várost – és a családjaikat –, akkor össze kell szedniük
a bátorságukat, félretenni a büszkeségüket, és újra megbízni egymásban.
Ha elbuknak, talán mindent elveszítenek – még a lelküket is.

Az utolsó órák-sorozat befejező kötete Cassandra Clare tollából.

Nincsenek megjegyzések