Breaking News

Újabb LMBTQ románc érkezik a Vörös, fehér és királykék rajongóinak!

A fóliázás láthatóan nem akadály, a Könyvmolyképzőnél újabb LMBTQ romantikus érkezik a már előrendelhető Pasialapanyag és a filmes borítós Vörös, fehér és királykék mellett!

A The Charm Offensive egy igencsak közkedvelt romantikus trope-pal dolgozik, méghozzá az álkapcsolattal. 

A könyv Goodreads Choice Award jelölt volt a Legjobb romantikus könyv kategóriában, jelenleg 54.000 értékelés mellett 4,17-es!

A frissen megosztott magyar borító:


A fülszöveg első változata:

*Dev Deshpande mindig is hitt a tündérmesékben. Így nem csoda, hogy egész karrierjét a megalkotásukra építette, a régóta futó Örökkön Örökké című társkereső valóságshow keretei között. A franchise történetének legsikeresebb producereként Dev mindig megírja a tökéletes szerelmi történetet a versenyzői számára, még úgy is, hogy közben a saját szerelmi élete a katasztrófával egyenlő. De aztán a show következő sztárja a tech-világ kegyvesztett csodagyereke, Charlie Winshaw lesz.

Charlie messze nem az a romantikus Szőke Herceg, akire az Örökkön Örökké számított. Nem hisz az igaz szerelemben, és csak végső kísérletként vállalta a műsort, hogy helyreállítsa az imidzsét. A kamerák előtt merev, szorongó szerencsétlenség, akinek fogalma sincs, hogyan randizzon húsz nővel az ország szeme láttára. A színfalak mögött rideg, esetlen és érzelmileg bezárkózott.

Miközben Dev azon küszködik, hogy Charlie összemelegedjen a versenyzőkkel egy szédületes, világkörüli turné során, a két férfi kezd megnyílni egymás előtt, és Charlie rájön, hogy Devvel sokkal jobb közöttük a kémia, mint bármelyik női partnerével. De még a valóságshow-k is forgatókönyv szerint történnek, és ahhoz, hogy megtalálják az utat a boldog befejezéshez, el kell gondolkodniuk azon, kinek a szerelmi történetét is mesélik el. *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések