Breaking News

Felkerült a kiadó oldalára a következő Vér és hamu könyv - íme a 3. könyv első magyar fülszövege!

Azt hiszem, nem csak én habarodtam bele teljesen Jennifer L. Armentrout Vér és hamu sorozatába, nagyon sokan vagyunk még úgy, hogy alig várjuk a folytatást.  

Még idén érkezik a következő kötet, a The Crown of Gilded Bones, és most fel is került a Könyvmolyképző webshopjába!

A magyar cím Az aranyozott csontkorona, a fordító Rácz Katalin, ahogyan az első két könyv esetében is.


Az eredeti borító:





A fülszöveg első változata:

*Ő volt az áldozat és a túlélő…

Poppy álmodni sem mert volna róla, hogy olyan szerelemre lel, amilyenre Casteel királyfi mellett. Ki akarja élvezni a boldogságát, azonban először ki kell szabadítaniuk Casteel bátyját, majd megtalálni az övét. Veszélyes küldetés ez, aminek következményei olyan messzire nyúlhatnak, amiről egyikük sem álmodott. Ugyanis Poppy a Kiválasztott, az Áldott. Atlantia valódi uralkodója. Az istenek királyának vére folyik az ereiben. A korona és a királyság is őt illeti jog szerint.

Az ellenség és a harcos…

Poppy mindig is arra vágyott, hogy a saját életét irányíthassa, ne másokét, azonban most döntenie kell, hogy lemond arról, ami születésénél fogva megilleti vagy megszerzi az aranykoronát és a hús és tűz királynőjévé válik. Ám ahogy a királyságok sötét bűnei és véráztatta titkai napvilágra kerülnek, felébred egy rég elfeledett erő, és valódi veszéllyel fenyeget. És őket senki nem állíthatja meg, hogy megakadályozzák, hogy a korona valaha is Poppy fejére kerüljön.

Egy szerelmes és egy szívtárs…

Azonban a legnagyobb fenyegetés rájuk és Atlantiára nézve a távoli nyugaton várakozik, ahol a vér és hamu királynőjének megvannak a saját tervei, és több száz éve csak arra vár, hogy végre véghezvigye őket.

Poppynak és Casteelnek fontolóra kell venniük a lehetetlent – elutazni az istenek földjére, hogy felébresszék magát a királyt. És ahogy fény derül a megdöbbentő titkokra és a legdurvább árulásokra, valamint ellenségek bukkannak fel, hogy megingassák mindazt, amiért Poppy és Casteel harcol, akik ráébrednek, hogy meddig hajlandók elmenni a népükért – valamint egymásért.

És Poppyból királynő lesz…

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések