Breaking News

Gyönyörű élfestéssel érkezik magyarul A Narancsfa-kolostor!

Aki régóta követi az oldalt, még emlékezhet r, hogy nagyon szerettem Samantha Shannon Csontszüret című könyvét. Annak a sorozatnak sajnos szomorú vége lett, az Athenaeum Kiadó elkaszált.

Most a szerző újabb könyve, A Narancsfa-kolostor című monstrum (de tényleg) a Next 21 Kiadónál érkezik, nem is akármilyen kiadásban: gyönyörű élfestéssel lehet majd beszerezni! Bár az is igaz, hogy a pénztárcám egyre jobban fáj ezeknek az áraknak a láttán - ennek a könyvnek kedvezmények nélkül 8490 forint az ára. 

Mutatom:





Fülszöveg:

“Eposzi női fantasy - a Trónok harca rajongóinak tökéletes” (Bustle)

AZ ÉV KÖNYVE: AMAZON (Science Fiction és Fantasy szerkesztői TOP100) - CHICAGO PUBLIC LIBRARY - BOOKPAGE - AUTOSTRADDLE

Egy megosztott világ.
Egy királynő birodalma örökös nélkül.
Egy ősi ellenség tudatra ébred.

Inysben ezer éve a Berethnet-ház uralkodott. Kilencedik Sabran királynő még nem választott férjet. Lányt kell szülnie, hogy a birodalmát megvédje a pusztulástól - de a bérgyilkosok egyre közelebb járnak.

Ead Duryan kívülálló az udvarban. Bár kinevezik udvarhölgynek, továbbra is lojális a varázslók titkos társaságához. Ead szemmel tartja Sabrant, és titokban a tiltott mágiával is védelmezi.

A sötét tengeren túl Tané kezdettől fogva arra képezte magát, hogy meglovagolja a sárkányokat, de olyan választás elé kerül, amely révén egész addigi élete feje tetejére áll.

Kelet és Nyugat szemben áll egymással, a tárgyalások nem vezetnek eredményre, és közben hosszú szunnyadás után a káosz erői ébredeznek.

Nincsenek megjegyzések