Breaking News

Még idén érkezik Kerstin Gier Silberjének adaptációja - itt az első plakát!

A Constantin Film készített adaptációt Kerstin Gier Silber sorozatából, egészen pontosan filmet.

A német adaptáció a Prime-on debütál odakint, december 8-án.
Arról egyelőre nincs információm, hogy nálunk is látható lesz-e, és hogy készül-e hozzá esetleg szinkron vagy felirat. A kínálatban egyelőre nem látom.

Íme a film első plakátja:A könyvről:

Kerstin Gier bestseller-szerző az álmok titokzatos birodalmába csábít minket.

Titokzatos ajtók gyíkot mintázó ajtógombokkal, beszélő kőfigurák és egy megvadult dadus, kezében egy bárddal… Liv Silber álmai az utóbbi időben meglehetősen félelmetessé váltak. Az egyik végképp nem hagyja nyugodni. Ebben az álomban egy temetőben járt éjjel, és szemtanúja volt, amint négy fiú komor hangulatú, mágikus rituálét hajt végre. Ezek a fiúk azonban nagyon is valós kapcsolatban állnak Livvel, hiszen Grayson és három legjobb barátja tényleg léteznek. Liv nemrég iratkozott be abba az iskolába, ahová ők is járnak. Tulajdonképpen egészen kedvesek. De ami igazán ijesztő – még az éjszakai temetőknél is sokkal ijesztőbb –, az az, hogy a fiúk olyan dolgokat tudnak Livről, amiket nappal soha nem ejtett ki a száján – álmában viszont igen.

Ez vajon tényleg lehetséges? Hogy miképpen, az tökéletes rejtély Liv számára, de egy jó kis rejtélynek Liv még soha nem tudott ellenállni…
Nincsenek megjegyzések