Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Két T. J. Klune könyv is várható idén magyarul!

A Metropolis Media ma Molyon jelentette be a hírt, hogy idén nem egy, hanem rögtön két T.J. Klune regénnyel készülnek.

Egyrészt érkezik a már korábban megjelent Ház az égszínkék tengernél folytatása.

Ha valakinek hiányoztak a Marsyas-sziget különc, mágikus kis lakói, nem kell sokáig várniuk az újabb találkozásra, ugyanis jön a második rész, a Somewhere Beyond the Sea. A középpontban ezúttal Arthur Parnassus áll, akinek az árvaház élén – immár nem egyedül, hanem Linus Bakerrel az oldalán – kell szembenéznie és elszámolnia sötét múltjával. Egy újabb gyönyörű történet TJ-től a családról, annak értékéről, és a küzdelemről, amit vállalni kell érte.

A regény hazai megjelenése a tervek szerint követi a külföldit, tehát hasonlóan 2024 őszén várható.


A másik várható könyv a Wolfsong.

A Green Creek sorozat egy egészen különleges tetralógia, mely még azelőtt született, hogy a szerző világhírnévre tett szert. Saját maga adta ki a köteteket, amelyek köré azóta egy hatalmas, odaadó és szeretetteljes fandom épült. Reméljük, hozzájuk most magyar olvasók is csatlakoznak!

A Farkasok dalában (Wolfsong) TJ egy titkokkal, megpróbáltatásokkal és farkasokkal teli vörös, narancssárga és lila színekben úszó világban énekli meg Ox és Joe szerelmét, melyet a tőle megszokott teljes elfogadás és család erejébe vetett hit mozgat, meglepően egyedi, ízig-vérig Klune, de mégis egészen új hangon és stílusban.


Utóbbi esetében már a magyar borítót is megosztották, ami ezúttal is egy saját terv, Varga Balázs munkája.



Nincsenek megjegyzések