Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Ezúttal A szépség és a szörnyeteg alternatív verzióját olvashatjuk a Sorsfordító történetek sorozatban

Január 16-án jelenik meg a Sorsfordító történetek sorozat legújabb, önállóan is olvasható könyve, A vén idő mesél.

Ha valaki esetleg nem ismerné, ebben a sorozatban klasszikus Disney mesék történeteit gondolják újra, valamilyen Mi lett volna, ha...? kérdés mentén. 

Ezúttal A szépség és a szörnyeteg mese feldolgozása érkezik, amiben egy olyan alternatív verziót ismerhetünk meg, amiben a Herceget elátkozó  boszorkány/tündér nem más, mint Belle édesanyja.

A fülszöveg:

Mi lett volna, ha Belle édesanyja az, aki megátkozta a Herceget?
Belle nem mindennapi lány: okos, találékony, és mindenekelőtt nyughatatlan. Arra vágyik, hogy végleg maga mögött hagyhassa a vidéki falvacskát, ahol felnőtt. Fel akarja fedezni a világot, holott az édesapja még attól is vonakodik, hogy a kis házikójukat elhagyja, mert azt reméli, hátha Belle anyja egyszer csak visszatér – az anya, akire Belle alig emlékszik. Belle történetesen egy félelmetes, dühös szörnyeteg foglya is. És jelenleg ez a legfőbb gondja.
Ám amikor Belle megérinti a Szörnyeteg elvarázsolt rózsáját, hirtelen érdekes képek villannak fel előtte – képek az édesanyjáról, akiről azt hitte, hogy soha többé nem fogja már látni. De, ami még furcsább, hogy az anyja nem más, mint maga a gyönyörű Varázslónő, aki valaha megátkozta a Szörnyeteget, a kastélyát és annak minden lakóját. A megdöbbent és összezavarodott Belle-nek és a Szörnyetegnek össze kell fognia, hogy megfejtsék a családjukat érintő sötét rejtélyt, amely huszonegy éve tart már.
12 éven felülieknek ajánljuk. 

Nincsenek megjegyzések