Breaking News

Elkezdődött a Strike sorozat 6. évadának forgatása!

Elkezdődött a Strike sorozat 6. évadának forgatása! 

Az évad a Cormoran Strike könyvek közül a A Koromfekete szív című történetét dolgozza fel.

A BBC One megerősítette, hogy visszatér Tom Burke és Holliday Grainger is - és rögtön két fotót is kaptunk róluk! 

Mellettek visszatérnek még Ruth Sheen (Unforgotten), Jack Greenlees (The Trial of Christine Keeler), Natasha O'Keeffe (Peaky Blinders, The Wheel of Time) és Caitlin Innes Edwards (Hanna).

Természetesen új szereplők is vannak, többek között David Westhead (Bodyguard), Christian McKay (Dangerous Liaisons), Emma Fielding (Sanditon), Tupele Dorgu (The Full Monty) és James Nelson-Joyce (Time).

A fotók:A könyv fülszövege:

Robin ​Ellacott magánnyomozót egy kétségbeesett, zilált nő, Edie Ledwell keresi fel az irodában, és könyörög, hogy hallgassa meg. Robin hirtelen nem is tudja, mit gondoljon. Edie a népszerű internetes rajzfilmsorozat, a Koromfekete szív egyik alkotója, és egy „Anomie” álnevű, titokzatos figura a neten pokollá teszi az életét. Edie kétségbeesetten szeretné kideríteni, kicsoda valójában Anomie.

Robin arra jut, hogy ebben a nyomozóiroda nem tud segíteni – és meg is feledkezik az egészről, de néhány nap múlva döbbenten olvassa a hírekben, hogy Edie-t sokkolóval megbénította, majd meggyilkolta valaki a Highgate temetőben, ahol a Koromfekete szív játszódik.

Robin és társa, Cormoran Strike belecsöppennek az Anomie valódi személyazonossága után folyó nyomozásba. Csakhogy a netes álnevek, üzleti érdekek és családi konfliktusok bonyolult szövevényében Strike és Robin ezúttal olyan ügyben találják magukat, amelyben a szokásosnál is nehezebb helyes következtetésekre jutni – és amely újabb és még szörnyűbb veszélyekkel fenyegeti őket…

A Koromfekete szív izgalmas, ördögien okos krimi, valódi mestermű.


 


Nincsenek megjegyzések