Breaking News

Idén érkezik John Green Teknősök végtelen sora könyvének adaptációja!

Még 2019-ben írtam róla utoljára, hogy dolgoznak John Green egy újabb könyvének, a Teknősök végtelen sorának az adaptációján. 

Most végre friss és jó híreket hozhatok róla!
A film idén végre debütál, egészen konkrétan az HBO Maxra érkezik valamikor idén. 

Már leforgatták, de ahogy John Green fogalmazott, sajnos sosem lehet biztosan tudni még ezen a ponton sem, hogy biztosan kijön-e. 

De ez most igen! 

Az adaptációt Hannah Marks rendezte, a főbb szerepekben Isabela Merced és Felix Mallart lesznek láthatóak. John Green maga is részt vett a projekt megvalósulásában producerként.

Egy videót is megosztott a jó hírrel:

@literallyjohngreen BIG NEWS about the turtles all the way down movie. It’s….. happening. @MAX ♬ original sound - John GreenA könyv fülszövege:

A tizenhat éves Azát sosem hozta igazán lázba a szökevény milliomos, Russel Pickett utáni nyomozás, de miután százezer dolláros pénzjutalom forog kockán, legjobb és legvakmerőbb barátnőjével, Daisyvel buzgón kutatni kezd utána. Együtt próbálják megtalálni az utat először is Pickett fiához, Davishez.
Aza minden erejével igyekszik. Próbál jó gyerek, jó barát, jó tanuló és még jó detektív is lenni, miközben sötét belső gondolatai spirálként tekerednek köré.
John Green, az Alaszka nyomában, a Katherine a köbön, a Csillagainkban a hiba, és Papírvárosok díjnyertes szerzőjének várva várt új könyve kíméletlen őszinteséggel meséli el Aza történetét.
A Teknősök végtelen sora ragyogó regény szerelemről, akaraterőről és egy élethosszig tartó barátságról.

Nincsenek megjegyzések