Breaking News

Itt a Deadpool 3. előzetese magyar felirattal!




Tocsogó vér és káromkodások ide vagy oda, az egyik legszívmelengetőbb képregényes sztori sok szempontból számomra a Deadpool. Már önmagában az is igazi sikertörténet, ahogyan a rajongók kijárták, hogy elkészüljön a film, de azt is imádom, Ryan Reynolds mennyire él-hal ezért a történetért. A képregényfilmek rajongói azt is imádhatják benne, hogy mennyire ügyesen és viccesen reflektál a műfaj gyengeségeire. Utóbbihoz pedig hozzákapcsolódik a Hugh Jackman-szál, ami valószínűleg "csak" egy gagnek indult, köszönhetően Ryan Reynolds és Hugh Jackman barátságának, mostanra viszont már annyira kinőtte magát, hogy végre valóban szerepet kap Wolverine is!

A Deadpool filmek egyszerre viccesek, akciódúsak, vérfolyósak, tele vannak easter eggekkel, és közben azért szólnak barátságról, hűségről, emberi kapcsolatokról. 

És talán még egy Deadpool filmnek sem volt akkora tétje, mint a most következőnek.

Deadpool sorsa nagy kérdés volt miután a Disney felvásárolta a Foxot. Egyrészt a karakter eddig - elvileg - az MCU világán kívül létezett. Másrészt a szabadszájú, sokszor inkább antihős Deadpool, a határozottan 18-as karikájával mégis hogyan illeszhető be a Marvel univerzumba és a Disney égisze alá?

Viszont arra talán még kevesebben számítottak, hogy mire a Deadpool film érkezik, nem is ez lesz a legnagyobb kérdés, hanem hogy Deadpoolnak sikerül-e megmentenie a Marvel becsületét?

Legyünk őszinték, a Marvel univerzumnak mostanában megvannak a maga problémái. Sokan lemorzsolódtak a Végtelen háború vagy legalább a harmadik Pókember film után. Sokan a Disney+-on futó töménytelen mennyiségű és vegyes fogadtatású tévésorozatok kapcsán szálltak ki. És persze azt sem lehet vitatni, hogy a Marvel filmek az elmúlt egy-két évben a moziban sem leltek vitathatlan sikerre, gondoljunk csak a buktaként kezelt Eternals vagy a Marvelek filmekre. 


De most jön Deadpool - a szabadszájú, aki átüti a negyedik falat, aki utazik az időben és az univerzumok között, és neki pont emiatt és a mérhetetetlen népszerűsége miatt meglehet az ereje ahhoz, hogy helyretolja a Marvel szekerét.


A Super Bowl döntő szünetére befutott a film első előzetese, és egyelőre igazán biztatónak tűnik, amit látunk. És ki ne akarná együtt látni Deadpoolt és Wolverine-t, végre valahára?


Íme az előzetes, magyar felirattal:




A Facebook oldalon már megosztottam a plakátot, de ha már lett külön bejegyzés, innen sem maradhat el:



Nincsenek megjegyzések