Breaking News

Megvannak az Outlander spin-off sorozatának főszereplői!




Még tavaly augusztusban írtam meg, hogy elkezdték fejleszteni a sorozatot, ami Jamie Fraser szüleiről, Ellen MacKenzie-ről és Brian Fraserről szól majd! Ez egyben azt is jelenti, hogy visszatérhetünk a sorozat gyökereihez, vagyis Skóciába!

Már a címet is tudjuk, Outlander: Blood of my Blood, vagyis Outlander: Vér a véremből.

A sorozatot Matthew B. Roberts írja, és ő lesz a showrunner is. Ha valakinek nem lenne ismerős a neve: jelenleg ő a showrunner a fő sorozatnál is, aminek a 7. évadán épp dolgoznak. 


Most újabb infókat kaptunk a sorozat kapcsán, ugyanis megosztották, kik alakítják majd a főszereplőket. Ezzel együtt pedig egy másik fontos tényről is lehullt a lepel: a sorozatban nem csak Jamie szüleit láthatjuk majd, hanem Claire szüleit is!

Jamie édesanyját, Ellen MacKenzie-t Harriet Slater (Pennyworth, Belgravia: The Next Chapter) alakítja majd, az apját, Brian Frasert pedig Jamie Roy (Condor's Nest, Flowers and Honey).




Claire szüleit, Julia Moristont és Henry Beauchampot Hermione Corfield (The Road Dance, We Hunt Together) és Jeremy Irvine (War Horse, Mamma Mia! Here We Go Again) játszhatját.




A spin-offot Skóciában forgatják, és két különböző időzónában mutatja majd be a két, párhuzamosan futó szerelmi történetet: Jamie szüleiét a 18. század eleji Skóciából, Claire szüleiét pedig az I. világháború Angliájából.

Matthew B. Roberts showrunner és író így fogalmazott: "Izgatottak vagyok, hogy elmesélhetjük ennek a két párnak a történetét. A kapcsolataik eredetei univerzális témákat járnak körbe, amelyek túlmutatnak az időn. Alig várjuk, hogy a rajongók megismerjék és megszeressék ezeket a szerelőket és a szerelmi történetüket, ugyanúgy, ahogyan az Claire és Jamie esetében történt."


Nincsenek megjegyzések