Breaking News

Végre magyarul is nézhetjük majd a díjnyertes Judy Blume adaptációt!




Akárhányszor meghallom Judy Blume nevét, érdekes érzésem van. Tudom, hogy az amerikai tinik számára széles körben ismert, és egy generáció nőtt fel a regényein. Viszont nálunk nem érte el azt a "legendai" szintet, mint odakint - nem is jelent meg minden regénye magyarul. 

Az az Are ​You There God? It's Me, Margaret sem, amiből nem olyan régen filmet forgattak, nem is akármilyen szereposztással. De film ide vagy oda, díjak ide vagy oda, a könyv bizony még mindig nem jelent meg magyarul. De legalább a film érkezik, az HBO Max osztotta meg a hírt, milyen filmek és sorozatok várhatóak a kínálatban februárban, és bizony ez is ott van a listán Ott vagy, istenem? Én vagyok az, Margeret címen.




A képen nem szerepel, de elvileg február 9-től nézhetjük majd.

A regény odakint egyébként még 1970-ben jelent meg. Egy tinilányról szól, aki nem vallásos nevelést kapott, bár édesanyja keresztény, édesapja pedig zsidó. A történet arról szól, hogyan jut dűlőre ilyen háttérrel a vallás kérdésével, eközben pedig mindenféle tinilányos problémán átmegy az első melltartó vásárlásától az első menstruációig.

A film szereplői között ott van Rachel McAdams és Kathy Bates is! Egy-két részletet láttam TikTokon belőle, Rachel McAdams zseniálisnak tűnik benne, már csak azért is meg fogom nézni.


Az előzetes:

Nincsenek megjegyzések