Breaking News

2026-ban érkezhet a következő A Gyűrűk ura film - Andy Serkis rendezésében!




A napokban már írtam róla Az útvesztő reboot kapcsán, hogy néha hihetetlenül gyorsan készülnek remake-ek és rebootok egy-egy nem is túl régen sikeres franchise-hoz.

A Gyűrűk ura valójában már kétszer is elindult ezen az úton. Először akkor, amikor Peter Jackson elkészítette A hobbit filmeket, majd utána - ami sokkal nagyobb port kavart, már ami a negatív visszhangot illeti - az Amazon kezdte el a maga sorozatát, A Gyűrűk ura: A hatalom gyűrűit.

Ám ezzel még nincs vége!

Még tavaly februárban írtam róla, hogy újabb filmeket terveznek Tolkien világában. Akkor a megosztó döntéseiről elhíresült David Zaslav, a Warner Bros. vezetője ugyanis bejelentette: a New Line Cinemával együttműködve dolgoznak rajta, hogy újabb filmeket készítsenek Tolkien világában. 

Most pedig ráerősített, hogy továbbra is dolgoznak új filmeken!

A Warner Bros. CEO egy befektetői beszámolón arról beszélt ma, hogy az egyelőre cím nélküli filmek eddig még el nem mesélt történeteket mutatnak majd meg.

Az fontos hír, hogy Peter Jackson és forgatókönyvíró partnerei, Fran Walsh és Philippa Boyens producerként részt vesznek a filmek készítésében, és "ott lesznek minden lépésnél". 

Az is kiderült, hogy az első film premierjét 2026-ra tervezik. A munkacíme egyelőre Lord of the Rings: The Hunt for Gollum, vagyis A Gyűrűk ura: Vadászat Gollamra. A rendező és a főszereplő pedig nem más lesz, mint Gollam maga, vagyis Andy Serkis!


Nincsenek megjegyzések