Breaking News

Befutott a Velünk véget ér szinkronos előzetese - és már van magyar premierdátum is!



A múlt héten már megosztottam a Velünk véget ér adaptációjának első előzetesét, de örömmel jelentem, most megérkezett a szinkronos változat is! (Bár egyelőre ez alapján nem vagyok annyira elégedett vele, de majd mindenki eldönti.)

Örömteli hír viszont, hogy ezzel együtt biztossá vált, hogy hozzánk is érkezik a film. Az amerikai piacon augusztus 9-én debütál a film, nekünk kicsit többet kell várnunk, a magyar premierdátum augusztus 15.

Aki esetleg lemaradt: Colleen Hoover Velünk véget ér című könyvéből Justin Baldoni rendezésében, Blake Lively, Justin Baldoni és Brandon Sklenar főszereplésével készült film. 

A film hivatalos magyar leírása:

Lily (Blake Lively) új életet kezdett. Nem volt könnyű gyerekkora, bőven van mit elfelejtenie, de minden rosszon sikerült túllépnie, Bostonba költözött, és új, boldog élet várja. Mindig egy saját boltra vágyott, most talán ez is teljesül. Sőt, ha ez nem volna elég: megismerkedik egy rokonszenves férfival, aki kedves, jó fej és jóképű – hát persze, hogy szerelem lesz belőle. De az intenzív boldogság átmeneti. Lily csapdába kerül, és nem tud kijutni belőle. A múltja utoléri, és ő elköveti az összes hibát, ami elől menekült. Szabadulni próbál. Küszködik, nagyon nehéz helyzeteken igyekszik keresztülverekedni magát. Még szerencse, hogy találkozik egy réges-régi baráttal, aki talán segít neki. De a legnehezebb döntést neki egyedül kell meghoznia. Ha képes rá…


Az első előzetes:




Ha esetleg valaki nem ismerné, a könyv fülszövege:

Néha az okozza a legtöbb fájdalmat, aki szeret.

Lilynek nem ment mindig könnyen a sora, de annál keményebben dolgozott, hogy olyan életet élhessen, amilyenre vágyik. Elhagyta a Maine állambeli kisvárost, ahol felnőtt; egyetemet végzett, és Bostonba költözött, ahol saját vállalkozásba kezdett. Amikor szikrázni kezd a levegő közte és a jóképű idegsebész, Ryle Kincaid között, Lily életében hirtelen minden túl szép lesz ahhoz, hogy igaz legyen. Ryle magabiztos, makacs, kicsit talán arrogáns is, de emellett érzékeny, okos, és Lily a gyengéje – bár a kapcsolatoktól való viszolygása aggodalomra ad okot. Lilyt mégsem csak az új kapcsolata foglalkoztatja. Rengeteget gondol Atlas Corriganre is – az első szerelmére, aki a hátrahagyott múltjához köti. A fiú, aki lelki társa és védelmezője volt, most újra feltűnik a színen, veszélyeztetve ezzel mindent, amit Lily és Ryle együtt felépített. Ebben a merész és mélyen személyes regényben Colleen Hoover szívszorongató történetet tár elénk, ami új, izgalmas utakra vezeti őt magát mint írót is. A Velünk véget ér felejthetetlen mese a szerelemről, amiért nagy árat kell fizetni.

Add át magad a reménynek!




Nincsenek megjegyzések