Breaking News

Hero Fiennes Tiffin lesz a fiatal Sherlock!




Sherlock-ból sosem lehet elég, úgy tűnik!

A Prime Video ugyanis újabb klasszikusként erre a történetre, illetve ennek egy feldolgozására csapott le.

Andrew Lane az Ifjú Sherlock Holmes sorozata már magyarul is megjelent (legalábbis az eleje), ebből készül az új sorozat.

A főszerepben pedig a Harry Potterből és a Miután sorozatból ismerős Hero Fiennes Tiffint láthatjuk majd. 

Guy Ritchie, aki korábban már a Robert Downey Jr.-os Sherlock filmeken is dolgozik, executive producere a projektnek, és a sorozat 8 epizódját is ő rendezi majd.

A forgatókönyvíró és a showrunner pedig Matthew Parkhill (Deep State, Rogue) lesz.


Az első könyv, a Halálfelhő magyar fülszövege:

A világ leghíresebb nyomozója. A legzseniálisabb elme az irodalomban. De ki is volt Sherlock Holmes, mielőtt a nagy detektívvé vált volna? 1868-at írunk, Sherlock Holmes 14 éves. Élete teljesen átlagos egy katonatiszt fiaként: bentlakásos iskola, jó modor, klasszikus műveltség a Brit Birodalom gerincoszlopa. De hamarosan mindez megváltozik, Hampshire-be küldik, hogy különc nagybátyjával és nagynénjével éljen. Így kezdődik az a nyár, amelynek során Sherlock nyomára bukkan élete első gyilkosságának, egy emberrablásnak, korrupciónak és egy zseniálisan rosszindulatú és különlegesen gonosz bajkeverőnek. Egy új sorozat letehetetlen első kötete, mely hűen követi az eredeti Sherlock Holmes-történetek szellemiségét. Méltó előzmény. Két holttest. Egy felejthetetlen hős. Egy legenda születése.

Nincsenek megjegyzések