Breaking News

Új, szinkronos előzetes érkezett a Garfield filmhez
Nálunk május 30-án debütál a legújabb Garfield adaptáció!

Ezúttal Chris  Pratt adja a kövés macska hangját, de mellette Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham, Nicholas Hoult, Cecily Strong és Bowen Yang is hallhatóak lesznek a filmben.

A hivatalos magyar leírás a filmről:

Ő a világ leghíresebb macskája. És talán a legkövérebb is. Lusta, lassú, imádja a lasagnát és utálja a hétfőt. De Garfield, a narancssárga macska békés élete most fenekestől felfordul.
Mert színre lép egy rég nem látott rokon: az apja. Sok mindenben hasonlítanak: szeretik a hasukat, és utálják a fürdővizet. Csakhogy Vic utcai macska, kalandvágyó, vagány figura, Garfieldtól pedig semmi sem áll távolabb, mint a kalandvágy.
Mégis úgy alakul, hogy ő és hű társa, a macska legjobb barátja, Ubul kénytelenek kalandos vándorútra indulni. Igen, és ez egy olyan kaland lesz, ahol néha gyalogolni, esetleg futni kell, ráadásul nem készíti egy gondos gazda naponta négyszer-ötször a tálba a következő kiadós étkezést.

Garfield most is nagyon vicces és nagyon garfieldes. Az új nagy kaland gyereknek és felnőtteknek is egyformán mókás, poénos és játékos animációs film!

Eredeti hangok: Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong. Operatőr: Eric Steelberg . Írta: Paul A. Kaplan & Mark Torgove és David Reynolds. Rendezte: Mark Dindal
Az új, szinkronos előzetes:

Nincsenek megjegyzések