Breaking News

Elkezdődött az újabb Trónok harca spin-off forgatása - itt az első fotó!
Már írtam arról a Trónok harca spin-off sorozatról, aminek az alapja a rajongók által imádott Tales of Dunk and Egg című novelláskötet.

A történetek 90 évvel a Trónok harca előtt játszódnak, és Ser Duncan the Tall és a fiatal Aegon V Targaryen kalandjairól szólnak.

Aztán hivatalosan is berendelték a sorozatot, A Knight of the Seven Kingdom: The Hedge Knight címen, vagyis A Hét Királyság egy lovagja: A Kóbor lovag címen.

A sorozatot maga George R. R. Martin és Ira Parker jegyzik majd, valamint executive producerekként is dolgoznak a szérián, a Sárkányok háza showrunner Ryan Condallal és Vince Gerardisszal együtt.

A hivatalos leírás szerint a Trónok harca eseményei előtt egy évszázaddal két valószínűtlen hős vándorol Westerosban... egy fiatal, naiv, de bátor lovag, Ser Duncan, a Magas (Brienne egyik őse) és fegyverhordozója, Egg. A történet egy olyan korban játszódik, amikor a Targaryen család még tartja a Vastrónt, és az utolsó sárkány emléke még nagyon is él. A két barátra pedig nagy sorsok, hatalmas ellenségek és veszélyes zsákmányok várnak.

A főszereplőket Peter Claffey és Dexter Sol Ansell alakítják majd.

A forgatás már el is kezdődött, és megosztották az első hivatalos fotót is! Mutatom:
Nincsenek megjegyzések