Breaking News

Kaptunk egy teljes jelenetet a My Lady Jane adaptációból!
Korábban már írtam róla, hogy a My Lady Jane, vagyis magyar címén a Lady Jane könyvből történelmi vígjáték-sorozat készül.

Egy előzetest már kaptunk is hozzá, most pedig egy klipet osztottak meg belőle!

A részlet a sorozatból:
A 8 részes sorozat június 27-én debütál a Prime Video kínálatában.

Lord Seymour szerepében Dominic Coopert láthatjuk, Rob Brydon lesz Lord Dudley, Will Kenn Norfolk hercege, Anna Chancellor Lady Frances Grey, Jim Broadbent pedig Leicester hercege. 

Jane Grey szerepében Emily Badert, Lord Dudley szerepében Edward Bluemelt láthatjuk majd, Edward pedig Jordan Peters lesz. (Igen, ez megint egy diverz kosztümös adaptáció.)

További szereplők: Kate O’Flynn (Landscapers), Isabella Brownson (Napoleon), Henry Ashton (Creation Stories), Abbie Hern (Enola Holmes 2), Joe Klocek (The Dry), Máiréad Tyers (Extraordinary), Brandon Grace (Fate: The Winx Saga), Michael Workeye (This is Going to Hurt).


A könyv fülszövege:

Edward ​még csak tizenhat éves, és már Anglia királya. De sajnos épp haldoklik, ami elég kellemetlen, ha azt nézzük, hogy inkább az első csókja tervezésével kellene foglalkoznia, mint azzal, hogy kire is hagyja a trónt…
Jane Edward unokatestvére, akit sokkal inkább érdekelnek a könyvek, mint a romantika. Szerencsétlenségére Edward beleegyezett a megházasításába, hogy ezzel bebiztosítsa a trónöröklését. Ráadásul van valami igen furcsa a neki kiválasztottban: Gifford ugyanis egy ló. De tényleg, a férfi minden egyes nap hajnalán egy nemesi szénafalóvá változik – csak hogy naplemente után a fogai között szénaszálakkal változhasson vissza emberré. Ettől eltekintve azért meg kell hagyni, hogy roppantul jóképű, és Jane szívében szép lassan hely szabadul fel számára is.
A történet egyre zűrösebbé válik, ahogyan Edward, Jane és Gifford egy kolosszális összeesküvés közepén találják magukat. Miközben a királyság sorsa a tét, hőseinknek saját összeesküvést kell szőniük, számos harcot megvívniuk, kalandozniuk, s a szívük sem maradhat szárazon. De vajon sikerül véghezvinniük a tervüket, amíg a fejük még a helyén lehet?Nincsenek megjegyzések