Breaking News

Görög mitológia ihlette a legújabb Vörös Pöttyöst - itt a magyar fülszöveg és borító!

Új Vörös Pöttyös érkezik a fantasyrajongóknak, és közülük is azok örülhetnek nagyon, akik szeretik a görög mitológia ihlette történeteket. 

A Threads That Bind tavaly jelölt volt a Goodreads Choice Awards szavazáson a Legjobb YA Fantasy és Science Fiction kategóriában, emellett a Locus Award Elsőkönyves kategóriájában, a CYBILS Awardot pedig el is nyerte a YA Spekulatív Fikció kategóriájában.

A hamarosan megjelenő könyvhöz már van magyar borító és fülszöveg is!

A borító:





A fülszöveg:

A görög Sorsistennők leszármazottai hármasával születnek: egy, aki szövi, egy, aki gombolyítja, és egy, aki elvágja a szálainkat.

A szálakat, melyek összekötik az embereket az élettel és a dolgokkal, amiket szeretnek. Ez alól az Ora nővérek sem kivételek.
Io, a legfiatalabb, magánnyomozóként kamatoztatja a Sorstól örökölt képességeit a félig elsüllyedt Alante városában.

Legújabb megbízatása azonban szörnyű felfedezéshez vezet: valaki nőket rabol el, megcsonkítja az életfonalaikat, és az így létrehozott lidérceket szabadon engedi a városban gyilkolni.
Hogy megtalálja a tettest, Iónak együtt kell dolgoznia Edei Rhunával, a hírhedt söpredékkirálynő jobbkezével – ráadásul ő Io lelki társa, akivel különleges sorsfonal köti össze.

A nyomozás személyessé válik, amikor Io elhidegült legidősebb nővére felbukkan a legfőbb gyanúsított karján. A múltja titkai és az Edei iránti egyre erősödő érzései közepette Io a város legsötétebb zugaiba követi a nyomokat, mígnem a végzete őt is eléri.

 

Nincsenek megjegyzések