Breaking News

Újabb képregény jön a Könyvmolyképzőnél, a Heartstopper rajongók különösen örülni fognak neki!

Újabb képregény jelenik meg a Könyvmolyképzőnél!

A Bloom esetében pedig külön jó hír a Heartstopper rajongóinak, hogy egy újabb LMBTQ sztoriról van szó. 

A Bloom 2019-ben jelölt volt a Legjobb Képregény kategóriában a Goodreads Choice Awards szavazáson, illetve 2020-ban a Prism Award keretében is kapott jelölést.

A magyar borító:

Néhány kép, milyen a képregény stílusa:


A fülszöveg:

Mindig van egy szerető társ, aki segít a bajban.

Az érettségi után Ari alig várja, hogy végre a nagyvárosba költözhessen az atommenő bandájával – csak előbb meg kell győznie az édesapját, hogy nélküle is tud boldogulni a nehéz helyzetben lévő családi pékségükben. Ari kis korában imádott ott dolgozni, de most már nem tudja elképzelni, hogy egész életét kelő tészták és forró sütők között töltse.
Ám miközben új munkatársat keres, aki átveheti a helyét, összetalálkozik Hectorral, egy barátságos sráccal, aki épp annyira lelkesedik a sütés iránt, amennyire azt Ari már a háta közepére sem kívánja. Ahogy a piruló zsemlék közt egyre szorosabbra fonódik a kapcsolatuk, lehet, hogy szerelem sül ki a dologból… már ha Ari el nem ront mindent.

Dobd fel vele a napod!

Egyszerre ínycsiklandó bepillantás a süteménykészítés és az ifjúi szerelmek világába, és elbűvölő, valószerű mese két fiatalról, akik segítenek egymásnak jobb emberré válni.”
— School Library Journal
 
Új, édesen romantikus képregény a Heartstopper rajongóinak!

Nincsenek megjegyzések