Breaking News

Itt a Vérvonalak sorozat utolsó részének borítója!


Sziasztok!

Talán már tudjátok rólam, hogy imádom a Vámpírakadémia sorozatot és a spin-offját, a Vérvonalakat. Alig várom, hogy megjelenjen az utolsó rész, a The Ruby Circle, bár azért arra még várhatok egy kicsit, egész pontosan február 10-ig.

Viszont közben váratlanul megkaptuk a borítót! 

Íme:



Richelle ezt mondta a könyvről:

Nem kérdés, hogy a Silver Shadows hogyan ért véget Sydney és Adrian számára, de még mindig vannak elvarratlan szálak, amelyeket meg kell oldani. A The Ruby Circle ezt fogja tenni, lezárják a befejezetlen ügyeket, közben pedig a köztük fennálló személyes problémákon is dolgoznak. Azt gondolom, sok olvasó nagyon fogja szeretni (és egyébként nekem is nagyon szórakoztató volt), hogy néhány nagy kérdés előjön az első sorozat szereplőivel kapcsolatban, és választ is kapunk rájuk. A régi rajongók szerintem nagyon izgatottak lesznek, hogy ezek a rejtélyek megoldódnak!


És akkor a hivatalos reklámszöveg a könyvhöz. Előre szólok, Silver Shadows spoileres!

Sydney Sage alkimista, egyike azoknak az embereknek, a mágia használatával hídként szolgálnak az emberek és a vámpírok világa között. Védelmezik a vámpírok titkát - és az emberek életét.
Miután titkos románcukra fény derült, Sydney-nek és Adriannek szembe kell néznie mind az alkimisták, mind a morák haragjával Richelle Mead New York Times bestseller Vérvonalak sorozatának felvillanyozó lezárásában. Amikor valaki olyan élete forog veszélyben, akit mindketten szeretnek, Sydney mindent kockáztatva indul el, hogy levadásszon egy korábbi halálos ellenséget. Eközben Adrian beleássa magát egy kirakósba, ami a kulcsa lehet a lélekhasználók sokkoló titkának, egy titoknak, ami az egész mora világot alapjaiban rengetheti meg.

Forrás

Nincsenek megjegyzések