Breaking News

Borítók bűvöletében


Sziasztok!

Bár nagy eséllyel már a legtöbben láttátok, amíg én "őszölni" voltam, azért hoztam nektek két borítót.

Az egyik a régóta várt Párválasztó folytatásának borítója, a The Heiré. Nem is annyira a borító, mint inkább a fülszöveg az érdekes:

Húsz évvel ezelőtt America Singer indult a Párválasztón és elnyerte Maxon herceg szívét. Most itt az idő, hogy Eadlyn hercegnője megtartsa a maga Párválasztóját. Eadlyn nem számít arra, hogy az ő Párválasztója is olyan legyen, mint a szülei tündérmese története. De ahogy a verseny elkezdődik, talán ő is rádöbben, hogy nem is olyan lehetetlen megtalálnia a saját boldog befejezését, mint ahogy azt mindig is gondolta.


Az a nagyon érdekes a fülszövegben, hogy az előzetes hírek alapján ikrekről van szó, egy fiú és egy lány gyermeke született Maxonnak és Americának. Így pedig logikus lenne, hogy ugyanúgy a herceg tartson Párválasztót, ne pedig a hercegnő. n csak arra tudok gondolni, hogy a lány volt az elsőszülött, hiszen ilyen ikrek között is van. És America elérte, hogy a lányokat is megillesse az örökösödési jog, akkor is, ha van fiatalabb fiú testvér. (Mint ahogy épp a trónörökös születése előtt Erzsébet is bevezette.) Én el tudom tőle képzelni, hogy America aggódott, hogy mi lesz, ha kislánya születik és eléri, hogy ő is örökölhessen. Mindenesetre kíváncsi vagyok.

Na de akkor következzen a borító!



És egy Így készült videót is kaptunk hozzá, megnézhetitek ITT.


A másik borító Cora Carmack Szakítópróba trilógiájának harmadik részéhez tartozik, amit sokan már várunk egy ideje. Most végre megérkezett a Szerepváltás! 



Nincsenek megjegyzések