Breaking News

Itt a Whatever Life Throws At You előzetese!

6 Days Teaser

Sziasztok!

Számomra ismeretlen írók borító- és előzetes-leleplezésében ritkán veszek részt, egész egyszerűen abból az okból, hogy nem tudom, mire számítsak. Ha pedig valamiben nem vagyok biztos, nem szeretném reklámozni és a munkát sem biztos, hogy megéri. 
De amikor Julie Cross Whatever Life Thows At You-jának borítóját megláttam, képtelen voltam nem jelentkezni. Ez a borító szerintem egyszerűen gyönyörű, engem határozottan olvasásra csábít. Egyébként egy kortárs YA történetről van szó, és az teljesen biztos, hogy én elolvasom. 


Whatever Life Throws at You


Az előzetes:


Amazon ** Amazon UK ** Barnes & Noble ** iBooks ** Powell’s Books

 
Fülszöveg

Az élet szereti a jó csavart labdákat. A tizenhét éves Annie Lucas túl fiatal, hogy emlékezzen apja dicsőséges napjaira, amikor még a Yankees dobója volt. Így amikor felajánlanak neki egy edzői állást a Kansas City Royalsnál, Annie izgatott, hogy végre láthatja apja baseballos oldalát is. Persze az, hogy tudja, ő lesz a mentora a dögös sztárdobónak, Jason Brodynak, szintén megteszi a hatását. Az első találkozás azonban nagyon is kínosra sikeredett Brodyval, hála a kevés ruhának és a túlságosan is személyes öltözői interjúnak. Ezután Annie-nek meggyőződése, hogy tudja, milyen is Brody: beképzelt, önközpontú, főnökösködő. Ahogy az édesapja egyre jobb kapcsolatot alakít ki a fiúval, a kettejük közötti szakadék egyre nő. De amikor elérkezik a szezonnyitó, és úgy tűnik, az apja és Brody is elveszítik az álommelójukat, Annie közbelép és felajánlja a támogatását. Ő és Brody tűzszünetet kötnek, amiből szépen lassan barátság lesz - és annál is több. Beleszeretni egy éppen felemelkedő sztárba, akit lassan női rajongók hada udvarol majd körbe, nem a legokosabb dolog, kivéve, hogy Annie úgy érzi, talán nem is olyan egyoldalú a dolog. De olyasvalaki, mint Brody, beleszerethet egy olyan lányba, mint ő?


Az írónőről

Julie Cross Author PhotoJulie Cross Illinois államban él a férjével és három gyermekével. Korábban tornász volt, és nagyon rég rajongója a sportnak, korábban a YMCA tornász programjának vezetője is volt. Imádja a könyveket, hetente több regényt is elfogyaszt, főleg a young adult és new adult zsánerből. Az íráson és az olvasáson kívül Julie elkötelezett - de nem túl tehetséges - hosszútávfutó, képzeletbeli tengerparti vakációk kitalálója, a változó időjárás túlélője, képzett elsősegélynyújtó és copf- illetve tornacipőfüggő. 


Blog | Facebook | Twitter | Author Goodreads | WHATEVER LIFE THROWS AT YOU Goodreads

Nincsenek megjegyzések