Breaking News

Fall with Me - Előzetespremier!


Sziasztok!

Megérkezett a Jennifer L. Armentrout Wait for You sorozat legújabb részének, a Fall with Me-nek az előzetese! A könyv március 31-én jelenik majd meg, és a fülszöveg és az előzetes alapján határozottan érdekesnek tűnik. :) 

A további meglepi pedig az, hogy bárki, aki előrendeli az új részt, kap egy bónusznovellát, a már általunk is ismert párosról, a Wait for You főszereplőiről, Camről és Averyről. 

Personalized Copy of Fall With Me: http://bit.ly/1zHvvOD
Amazon: http://amzn.to/1LRFqK8
B&N: http://bit.ly/16J9A2r
iBooks: http://bit.ly/1KkNhxZ

Fall With me


És akkor az előzetes, amit már mindenki nagyon várt:
 

FALL WITH ME fülszöveg:

Tizenegy hónappal ezelőtt a bárpultos, furcsa pólókat viseló és különleges Roxy és Reece Anders felügyelő egyéjszakás kalandba keveredett. Vagyis, valami olyasmibe. A lány ugyanis már 15 éves kora óta szerelmes a férfiba, a férfi pedig azt kívánja, az éjszaka bár soha ne történt volna meg. Roxy ezért megfogadta, hogy soha nem bocsát meg neki. Amikor azonban a múlt és a jövő találkoznak, kénytelen arra az egy emberre támaszkodni, aki összetörte a szívét, nem is egyszer, hanem rögtön kétszer. A lány legjobb barátja évekkel korábban áldozatul esett egy bűncselekménynek, ami miatt ellátásra szorul. Amikor a férfi, aki oda juttatta, kiszabadul, és újra találkozni akar vele és Roxyval. A lány egyáltalán nem biztos benne, hogy még képes a megbocsátásra, és amikor rémisztő üzeneteket kezd kapni, úgy gondolja, tudja, ki áll a háttérben. A férfi, aki már tönkretett egy életet. De Reece nincs erről meggyőződve. A fenyegetések túl személyesek, és még ha Roxy nem is akar hinni neki, nem engedi, hogy bárki bántsa a lányt. És ebbe saját magát is beleérti. Már többször is elcseszte a dolgot, amikor Roxy képbe került és nem engedheti, hogy a történelem megismételje önmagát.


Az írónőről

Author Photo
A New York Times bestseller első és USA Today bestseller szerző, Jennifer Martinsburgben él, Dél-Virginiában. Minden pletyka, amit esetleg az állapotáról hallhattál, hazugság. Amikor épp nem keményen dolgozik, az idejét olvasással, edzéssel, borzalmas zombifilmek nézésével tölti vagy épp azt tetteti, hogy ír. Esetleg csak a férjével és Loki nevű Jack Russeljével lóg. 

Az az álma, hogy egyszer író lesz, egy matekórán kezdődött, amikor is rövid novellák írásával ütötte el az időt. Ami megmagyarázza azt is, hogy miért voltak olyan pocsék jegyei matekból. Jennifer young adult paranormális történeteket, science fictiont, fantasyt és kortárs romantikus történeteket ír. Publikált már több kiadónál is: Spencer Hill Press, Entangled Teen and Brazen, Disney/Hyperion and Harlequin Teen. Obszidián című könyve filmes jogait egész esti mozifilmre már eladta, Covenant sorozatát pedig tévésorozatnak szánják. 

Mindezeken kívül new adult történeteket is ír J. Lynn álnéven. Így is két kiadónál találkozhatunk a nevével: az Entangled Brazennél és a HarperCollinsnál.

Website ** Facebook ** Twitter ** Novel Goodreads ** Author Goodreads

Nincsenek megjegyzések