Breaking News

Moly pipáló - márc. 16-22.


Sziasztok!

Ezen a héten is megérkezett a Moly pipáló rovat! A Moly legolvasottabb könyveit vesszük számba, és mennyiben olvastam a könyvet, pipálok, ha értékeltem is, linkelek.

Március 16-a és 22-e között a legolvasottabb könyvek:



Kody Keplinger: The DUFF - A pótkerék 
Veronica Roth: A lázadó
James Dashner: Az útvesztő
John Green: Papírvárosok 
James Dashner: Tűzpróba
Veronica Roth: A beavatott
Nicole Williams: Crash - Zuhanás  
John Green: Csillagainkban a hiba
J. Lynn: Wait for You 
Veronica Roth: A hűséges


6/10 - Megint annyi, mint a múlt héten, gyúrnom kell, hiába. 

A múlt heti olvasottságot tekintve határozottan tarolt Veronica Roth Beavatott trilógiája, minthárom rész a TOP10-ben landolt. Ez persze nem csoda, hiszen a második film most került a mozikba, várható volt a népszerűség. 

Disztópiafronton még felfért a listára Az útvesztő és a folytatása, a Tűzpróba, utóbbinak szintén idén jön az adaptációja. Szóval ha disztópia, úgy tűnik, a filmes a menő.

A filmek közül itt van még nekünk a Csillagainkban a hiba, és ha már John Green, a nerd amerikai író duplázni tudott, a népszerű TFiOS mellett a frissen megjelent Papírvárosok is ott a listán, majdnem dobogósként. Mily meglepő, szintén idén érkezik belőle a film, és a friss megjelenés mellett az új teaser előzetes miatt is sokat beszéltek róla, nem csak nálunk, hanem kint is. 

Disztópiák mellé tehát romantikus a trend: John Green könyvei mellé itt van még nekünk a The DUFF, a Wait for You és a Crash is. Mindhárom olvashatjátok a véleményemet is. A The DUFF esetében még a filmről is - mert igen, ebből is van film.

Nincsenek megjegyzések