Breaking News

Nowhere But Here előzetes


Sziasztok!

Hamarosan megjelenik Katie McGarry legújabb regénye, a NOWHERE BUT HERE, most pedig már meg is érkezett a könyvelőzetese!

Nowhere But Here - cover

NOWHERE BUT HERE előrendezés:

Amazon ** Kobo ** B-A-M ** Barnes & Noble ** iBooks ** IndieBound

Add it to your Goodreads Now!

   
Nowhere But Here preoder banner



És akkor jöjjön az előzetes:




Fülszöveg


Felejthetetlen új sorozat Katie McGarrytől a kockázatvállalásról, a szíved kitárásáról és arról, hogy olyan helyen találd magad, amit nem is képzeltél.
A 17 éves Emily úgy szereti az életét, ahogy van: túlságosan is ragaszkodó szülők, jó barátok, jó iskola egy biztonságos környéken. Persze, kíváncsi, ki a biológiai apja - aki azt választotta, hogy egy motorklubban, a Reign of Terrorban lóg ahelyett, hogy szülő legyen -, de ez nem jelenti azt, hogy része is akar lenni a világának. De amikor egy kelletlen látogatásból egy egész nyári vakáció lesz olyan rokonok között, akikkel soha nem találkozott, egy valami biztossá vált: semmi sem az, aminek látszik. Sem a klub, sem a titokzatoskodó apja, se Oz, a srác a magával ragadó kék szemével, aki segíthet neki megérteni mindkettőt. Oz egyetlen dolgot akar: csatlakozni a Reign of Terrorhoz. Mert ők jó srácok. Megvédik az embereket. Ők... család. És míg Emily - a klub legtiszteletreméltóbb tagjának gyönyörű és jól nevelt lánya - a városban van, a fiú ezt bebizonyítja neki. Így amikor az apja azt kéri tőle, hogy tartsa biztonságban a lányt az ellenséges klubtól, Oz tudja, ez az egyetlen esélye, hogy teljesüljön az álma. Amire nem számít, hogy Emily ezt az álmot a feje tetejére állíthatja. Senki sem akarja őket együtt látni. De néha az a legmegfelelőbb személy a számodra, akire a legkevésbé számítasz, és az út, amitől a legjobban félsz, az, ami hazavezet.


Az írónőről


Katie McGarry Author PhotoKatie McGarry a kemény rock és a fiúbandák korában volt tinédzser, és élete legjobb és legrosszabb részeként emlékszik erre az időszakra. Imádja a zenét, a boldog befejezéseket, a valóságshowkat és titokban a Kentucky Egyetem baseballcsapatának rajongója. Katie a szerzője a  PUSHING THE LIMITS, DARE YOU TO, CRASH INTO YOU, TAKE ME ON, BREAKING THE RULES, és NOWHERE BUT HERE könyveknek és ezenkívül jó pár e-novellának, mint a CROSSING THE LINE és a RED AT NIGHT. Első YA regénye, a PUSHING THE LIMITS döntős volt a 2012-es Goodreads Choice szavazáson YA Fiction kategóriában, jelölt volt az RT Magazine's 2012 Reviewer's Choice Awards versenyében a Young Adult Contemporary Novel kategóriában, kétszeres Rita döntős, és a 2013-as YALSA top tízes listájára is felkerült. A DARE YOU TO szintén döntős volt a Goodreads Choice szavazáson YA Fiction kategóriában és megnyerte az RT Magazine’s Reviewer’s Choice Best Book Award for Young Adult Contemporary fiction díját 2013-ban.

Website ** Twitter ** Facebook ** Goodreads ** Pinterest ** Tumbler ** Instagram

   

Nincsenek megjegyzések