Breaking News

Beharangozó - Jennifer Walkup: This Ordinary Life {Nyereményjáték}


Sziasztok!

Ma jelenik meg a This Ordinary Life, ami egy standalone YA történet. A posztban elolvashatjátok a fülszöveget, és nyereményjáték is vár Titeket! :)




Fülszöveg:



Néha a Remény Mind Közül a Legkülönlegesebb Ajándék.

A gimis sulirádiós Jasmine Torres élete tele van a családja működéskéntelenségével, de ha sikerül megszereznie álmai ösztöndíját egy New York-i rádiónál, tudja, hogy mindent megváltoztathat.
Egészen addig így gondolja, amíg testvére, Danny legutóbbi rohama miatt nem mulasztja el az interjút, és vissza nem jut a sulis lógásokig a végtelen vizsgálatok miatt, vagy mert épp piás anyja vagy Danny jövője miatt aggódik.
Aztán találkozik Wesszel. Ő az értelem, a cukiság és a humor tökéletes keveréke. És éppen úgy epilepsziás, mint a testvére. Wes egészségügyi problémái ellenére teljes életet él, ami reményt ad Jasmine számára Dannyvel kapcsolatban. De csaló exe miatt képtelen igazi randira menni Wesszel, nem számít, hányszor hívja el a fiú.
Jasmine képtelen mindent irányítani. Hogy ki nyeri az ösztöndíjat, sem az anyja függőségét vagy a testvére betegségét - még a szívét sem. Azt kívánja, bár normális élete lehetne, de lehet, hogy épp elég különleges az élete, ami már amúgy is az övé.

 

>>> Goodreads <<<


Megrendelési linkek:


B&N: http://www.barnesandnoble.com/w/this-ordinary-life-jennifer-walkup/1121683956?ean=9781941311882
Amazon: http://www.amazon.com/This-Ordinary-Life-Jennifer-Walkup/dp/1941311881/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1440081716&sr=8-1&keywords=this+ordinary+life




A szerzőről:


A díjnyertes szerzőt, Jennifer Walkupot az esetek többségében hol találhatod? Ír, olvas vagy a férjével és kisfiaival tölti idejét. Tagja a SCBWI-nak és az RWA-nek, emellett szerkesztőként és kreatív írástanácsadóként is működik, és elhivatott az epilepsziások támogatásában. A This Ordinary Life a második regénye.



Hogy hallhass a következő könyveiről, iratkozz fel a hírlevelére:
http://eepurl.com/belmjH


Nyereményjáték


A nyeremények:


1 Winner will get a hardcover of Jennifer’s first book SECOND VERSE + a swag pack
1 Winner will get a swag pack.


a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések