Breaking News

Cover Reveal - Kylie Scott: Lick - Taktus


Sziasztok!

Végre magyarul is megjelenik Kylie Scott lenyűgöző Stage Dive sorozatának első kötete, a Lick - Taktus! Az erotikával fűszerezett romantikus történetben egy tetovált zenész srác hódítja meg a női szíveket.
Én már olvastam is, jókat nevettem rajta, hamarosan érkezik az értékelésem is.

Addig pedig örüljünk a borítónak:



Ez számomra most egy rendhagyó eset, nem is tudom volt-e már ilyen: előbb olvastam a könyvet, mint hogy láttam volna a borítót. És most nem csak a végleges magyar borítóra gondolok, hanem a külföldire is, ugyanis abban a pillanatban igent mondtam az olvasásra, hogy megtudtam Rubin pöttyös, és külön utána sem jártam olvasás előtt. Így egyrészt nagyobb volt a meglepetés a könyv elején is, másrészt a borítót is akkor láttam először, amikor megkaptuk a kiadótól. 

És azt kell mondanám, önmagában is imádom, és a sztorihoz is nagyon passzol! 

CR kulisszák mögötti: az ilyen CR-ek esetében néha kapunk javaslatokat, miről is írhatunk a posztban. Én ezt meglehetősen lazán kezelem, mindenesetre a mostani egyik kérdés elgondolkoztatott: mit csináltál a 21. születésnapodon? 
Csak ültem, ültem, és nem emlékeztem. No nem azért, mert amnéziásra ittam magam, mint a könyv főszereplője, bár mint utóbb kiderült, valóban buliztam. Egyszerűen csak az elmúlt szülinapjaim eléggé összefolytak, nálunk meg inkább a 18. szülinapot ünnepeljük úgy, mint Amerikában a 21-et. 
Mindenesetre beleástam magam a fotós mappáimba, és nagyon jókat kacagtam, mert megtaláltam, mit csináltam: házibulit a régi osztálytársakkal. (Addigra már 2 éve elballagtunk, szóval az is csoda, hogy sikerült összevadászni a bandát.) És azt kell mondanom, készült néhány kifejezetten vicces fotó rólam. Férjhez ugyan nem mentem, mint Eve, de néhány vállalhatatlan fotót sikerült produkálnom. :D Örülök, hogy ez a kérdés most alkalmat adott egy kis nosztalgiázásra és nevetésre. 


Fülszöveg:


Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte

Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!


>>> Moly link <<<


Jegyezd elő! (Figyelem, ez még nem rendelés!)



A szerzőről:



Kylie Scott New York Times és USA Today best-seller író, akit megszavazták 2013-ban a legjobb ausztrál romantikus írónak, és az Ausztrál Romantikus Írók Szövetsége hat különböző nyelvre fordíttatta le a könyveit - a hazai kiadás már bőven a ráadás!

Hosszú ideje rajongója a B-osztályú horror filmeknek, a romantikának és a rock zenének. Utóbbi kettőt tökéletesen hasznosítja a Stage Dive sorozatában, amiből külföldön már négy sikeres kötet megjelent, mindegyikben más főszereplőpárossal.

Az írónő Queenslandben, Ausztráliában él a férjével és két gyermekükkel. Rengeteget olvas, ír, és szörföl az interneten.

Nincsenek megjegyzések