Breaking News

Beharangozó - Elodie Nowodazkij: Always Second Best {Nyereményjáték}


Sziasztok!

Ezúttal egy romantikus YA beharangozójával érkeztem! A posztban megtaláljátok az Always Second Best fülszövegét, egy rövid részletet, az írónő könyvhöz összeállított playlistjét, és két nyereményjáték is lesz: én is kisorsolhatok köztetek 2 ebookot, a nemzetközi giveawayben pedig az 50$-os Amazon ajándékkártya mellé egy szuper lehetőséget is lehet nyerni!





Fülszöveg:



Néha elsőnek lenni nem az, amire számítasz.
A tizenhét éves balerinának, Emilia Morettinek elege van már belőle, hogy mindig csak második. És bebizonyítja a világnak, hogy ő igenis megérdemli az első helyet. Méghozzá a hamarosan megrendezésre kerülő School of the Performing Art bemutatón. A szülei szemében. A srác szívében, aki tetszik neki. Órákat tölt gyakorlással és azzal, hogy az elsőségről álmodozik, elképzeli, hogy az egész élete megváltozik. De amikor semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezte, rá kell jönnie, mit is jelent valójában elsőnek lenni.
A tizennyolc éves nick Grawski nem akarja követni az apja szabályait. Be fogja bizonyítani, hogy táncosnak született - nem ügyvédnek -, és akkor sem fog távol maradni Emtől, még ha az apja úgy akarja is. Meg kell mutatni Emnek, hogy - ezúttal - mellette marad, és nem töri össze újra a szívét. Még akkor sem, amikor a világa összeomlik, és még akkor sem, amikor ő maga rájön, hogy az apja valóban csak őt akarta védeni, még akkor sem, ha mellette maradni nehezebb, mint szerelembe esni.
Az Always Second Best egy regény reménnyel, összetört szívekkel és széthullott álmokról. Regény a szerelemről, és arról, hogy elsőnek lenni nem mindig olyan, mint az elképzeljük.

>>> Goodreads <<<





Megrendelési linkek:



Exkluzív részlet


Em steps back and tilts her head, looking at me carefully like she does when she’s trying to assess me. “If it’s important, if you need someone to talk to, I’ll always be there for you. But…” She takes a deep breath, almost like she wants to ground herself. “I don’t want to be the one you use. That’s all.”
“I’ve never used you.”
“Whatever,” she replies and I know the conversation is over.
I turn the music on. Em stretches, letting her body fall on the leg she has propped up against the mirror. I get the spot next to hers and do the same. We switch legs. We look at each other in the mirror.
“Tomorrow, they want you to show them your technique—which is perfect—but also the emotions.” I grab the remote control and change the music to Sleeping Beauty.
I stand next to her. And pull her to me. “We know your technique is amazing. Show me how you fall in love.”
“W-what do you mean?”
“Aurora…at first she falls in love.”
Em gulps but then she stares at me, raising an eyebrow that says, Two can play this game, my friend. “Yes.” Her voice is breathy. And she may be winning the game I didn’t even know we started just by looking at me.
“You need to let those emotions loose, your movements need to be full of passion, and your eyes need to have that passion in them too.”
Em positions herself, with one arm up and the other behind her back. She angles her foot and then starts dancing. Her movements surround me, she surrounds me. One pirouette, one jump, one pas de deux… She’s looking at me, like I’m her anchor point, like I’m the only thing that makes sense, like she’s in love with me.
I want to grab her hand. I want to pull her to me.  I want…so much.
But I know if I move she’ll disappear back into that hole inside of herself.
So, instead I dance alongside her. An answer to her unspoken questions. A promise to her unspoken demand.
And when we stop, both out of breath, she kisses my cheek before turning away.
It may not be much, but it’s a first step.




Playlist


Az írónő egy playlistet is összeállított a könyvhöz, hozom a Youtube linket, ahol meg lehet hallgatni. Nekem nagyon bejön, első blikkre sok olyan dal van a listán, amit amúgy is szeretek, szóval engem megvett. :)




Linkek a szerzőhöz:



Nyereményjáték


Ha most azt írom, hogy nyereményjáték szempontjából a mostani két játék kifejezetten szuper, akkor jöhet a kérdés, hogy miért? 

Nos, egyrészt kisorsolhatok köztetek ebookot, de most nem egyet, hanem rögtön kettőt! Ez a könyv ugyanis egy sorozat része, de egymástól különálló sztorik - illetve a 1,5. rész kapcsolódik ehhez a mostanihoz kicsit szorosabban. És most nem csak ezt a kötetet, de a 1,5. részt is kisorsolhatom köztetek!  
Részletek a Facebookon!

Másrészt a nemzetközi versenyben az 50$-os Amazon ajándékkártya mellett még egy lehetőséget is nyerhettek, hogy ti nevezzetek el egy szereplőt az írónő következő könyvében! Mennyire menő, nem? 


a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések