Breaking News

Rossz hírek az Alaska nyomában film kapcsán

John Green mostanában nagyon nagy népszerűségnek örvend, és bár még mindig magasan Amerikában a legnépszerűbb, a Csillagainkban a hiba filmnek köszönhetően az egész világon egyre többen ismerik meg a nevét. 

Így hát nem volt meglepetés, amikor korábban bejelentették, hogy érkezik a Papírvárosok film, közben pedig már pedzegették, hogy érkezik az Alaska nyomában sőt, John Green és Maureen Johnson novelláskötetének adaptációja is. Persze sajnos azért még ilyen szinten sem eszik forrón a kását.


John Green megnyilvánulásaiból már sokszor kiderült, hogy az Alaska nyomában film igazi szívügye. Sajnos azonban a helyzet mindig elég bonyolult volt az adaptáció kapcsán, hiszen a filmes jogokat már korábban eladta, függetlenül a Csillagainkban a hiba stúdiójától. 

Ennek ellenére egy ideig biztatóak voltak a hírek: úgy volt, a forgatás tavaly ősszel elkezdődhet, aztán csúszott a projekt, idén januárra. Állítólag a szereposztás kapcsán akadt gond, a rendező és a producerek nem tudtak megegyezni abban, ki játssza Alaskát - legalábbis erről számolt be a The Wrap tavaly szeptemberben. 

A csúszás miatt felmerült, hogy a többi szereplőt is újra kell-e castingolni, de ez igazából mind a háttérben zajlott, hozzánk viszonylag kevés információ jutott el. Az viszont érezhető volt, hogy nem halad olyan gördülékenyen a projekt, mint a másik két John Green adaptáció. 

2014 júniusában az a hír járta, hogy Sarah Polley rendezi majd a filmet, aztán Rebecca Thomas lett az új rendező.

John Green azonban legújabb videójában elég szomorú hírekkel szolgált. Ebből kiderül, hogy sajnos őt magát nem igazán vonták be a filmes dolgokba, és ez emlékezteti arra, mennyire szerencsés volt a másik két film esetében. Elmondja, hogy már többször próbálták összehozni a filmet, de valamilyen okból soha nem sikerült, és az is kiderül, hogy próbálta visszavásárolni a jogokat, de az sem sikerült. 

És ami a legrosszabbul hangzik, a válasz, amit arra kérdésre adott, hogy mikor várható a film: "Nem tudom. Talán soha?"

Látszik is rajta a videóban, hogy nem túl boldog, amiért így állnak a dolgok. 

Íme a videó, 1:56-tól kezdődik ez a téma:


Nincsenek megjegyzések