Breaking News

Itt a Harry Potter színdarab teljes szereplőgárdája!

Azt már tudjuk, hogy a Harry Potterhez készülő színdarab, a Harry Potter and the Cursed Child főszerepeiben kik tűnnek majd fel, hiszen elég nagy port kavart, amikor bejelentették. Jamie Parker lesz Harry, Noma Dumezweni alakíthatja Hermionét, Paul Thornley pedig Ron bőrébe bújik majd. 

Viszont a színdarab próbái pénteken elkezdődtek, így végre képet kaphatunk a szereplőgárda többi tagjáról is. Szó szerint! Ugyanis kaptunk két képet: az egyiken J. K. Rowling látható a színdarab íróival és a főszereplőkkel, a másikon pedig a teljes szereplőgárda. (Illetve majdnem - ugyanis a gyerekszínészek váltásban lesznek majd.) 

A csavar viszont az, hogy ugyan képet kaptunk meg egy szép hosszú listát is a színészek nevével, azt egyelőre nem tudjuk, ki kit játszik majd. 

A színészek listája:

Nicola Alexis, Helen Aluko, Jeremy Ang Jones, Rosemary Annabella, Annabel Baldwin, Jack Bennett, Paul Bentall, Anthony Boyle, Zoe Brough, Sam Clemmett, Morag Cross, Cristina Fray, Rudi Goodman, Claudia Grant, James Howard, Christiana Hutchings, Lowri James, Chris Jarman, Martin Johnston, Bili Keogh, Chipo Kureya, James Le Lacheur, Helena Lymbery, Tom Mackley, Barry McCarthy, Sandy McDade, Andrew McDonald, Adam McNamara, Poppy Miller, Tom Milligan, Jack North, Alex Price, Stuart Ramsay, Nuno Silva, Cherrelle Skeete, Esther Smith, Nathaniel Smith, Dylan Standen és Joshua Wyatt




Még tippelni is meglehetősen nehéz, hiszen a Cursed Child 19 évvel később játszódik, amikor Harry, Ron és Hermione már felnőttek és a saját gyerekeik koptatják a Roxfort padjait - így pedig bőven lehetnek általunk még ismeretlen szereplők is az egyenletben. Ráadásul 42 főből találgatni alapjáraton is nehézkes. 

Nincsenek megjegyzések