Breaking News

Itt a Mielőtt megismertelek első nemzetközi előzetese!

A Mielőtt megismertelek első előzetese is ütősre sikerült, és már azokból a képsorokból is kiderült, hogy a film hűséges lesz az alapanyagához - ami persze roppant megnyugtató a könyv rengeteg rajongójának. Persze erre számítani is lehetett, hiszen a forgatókönyvért is az írónő volt felelős.



Viszont végre láthattuk Emilia Clarke-ot és Sam Claflint a főszerepekben, és velük kapcsolatban is bebizonyosodott minden előzetes várakozás: szupernek tűnnek. Ebben az új, bővített verzióban pedig extra adagot kapunk belőlük, van néhány új jelenet meg egy pár, amiben hosszabban elmerülhetünk. És még egy kis felvezetővel is szolgálnak az előzeteshez.

Kicsit kapunk Matthew Lewisból is, aminek a Harry Potter rajongók örülhetnek. Tudjátok, ő volt Neville.

A történet szerint Will egy baleset következményeként nyaktól lefelé lebénult, az állását frissen elvesztő Louisa pedig jobb híján elszerződik mellé társalkodó/ápolónak. Will azonban nem túlságosan barátságos, akármilyen életvidám legyen is a nő. Viszont szép lassan összecsiszolódnak... A történetről bővebben ITT olvashatsz, és itt találod meg az értékelésem is. 





Még mindig csodásnak tűnik, alig várom, hogy a filmet is láthassam. Magyar bemutató: június 16.

Addig pedig mér érkezik a filmborítós könyv is:

1 megjegyzés:

  1. Juj, de jó lett! *-* Mindig elhatározom, hogy elolvasom a könyvet, de aztán mindig félreteszem, de ez most meghozta a kedvemet hozzá! :D

    VálaszTörlés