Breaking News

Lemony Snicket szerepelni fog A balszerencse áradása sorozatban!

Egyre több hír fut be a Netflix egyik új sorozatáról, ami A balszerencse árada könyvsorozatból készül. 


A szereposztás azonban most valódi meglepetéssel szolgált!

Kiderült ugyanis, ki alakítja majd a sorozatban Lemony Snicketet. És nem is a színész személye a meglepetés - Patrick Warburton -, hanem önmagában az, hogy Lemony Snicket valóban feltűnik majd! 



Miért is meglepetés ez? 

Lemony Snicket a könyvsorozat szerzőjének, Daniel Handlernek az álneve, de emellett valóban feltűnik a könyvekben is - mint a könyvet szerző szerző. Lemony vállalja magára a feladatot, hogy elmesélje a Baudelaire árvák történetét, de valójában soha nem találkozik a gyerekekkel. Egyes teóriák szerint egy a könyvekben felbukkanó taxisofőr igazából ő volt, de ez csak feltételezés, amit soha nem erősítettek meg. 

A filmváltozatban Lemony Snicketnek Jude Law kölcsönözte a hangját, de csupán ennyit kaptunk belőle: a hangját. Látni soha nem láthattuk a képernyőn.  

A Deadline híre szerint viszont Patrick Warburton valóban szerepelni fog a tévésorozatban! Adja magát a kérdés: vajon hogyan tűnik majd fel, és pontosan milyen kapcsolatban lesz a gyerekekkel? Lehetséges, hogy a tévésorozat megerősíti majd a rajongói teóriát, és taxisofőr lesz belőle? 

Ez egyelőre a jövő kérdése. 

Viszont van, amit már biztosan tudunk, a szereposztásokon kívül. A forgatás Kanadában zajlik majd, pontos időpontja még nincs. És a legújabb hírek szerint az első évad 8 részes lesz, és nagy valószínűséggel az első könyvet, A baljós kezdetet öleli majd fel.

2 megjegyzés: