Breaking News

Bepillanthatunk a The Cursed Child kulisszái mögé!

Közeledik a Harry Potter and The Cursed Child bemutatója, és úgy tűnik, most végre tényleg beindul a promó! A hét elején a pálcákat mutatta meg az írónő, most pedig egy videót is kaptunk!




A videóban J.K. Rowlinggal együtt léphetünk be a próbateremben, valamint ő és a színdarab felelőse, John Tiffany és a darab írója, Jack Thorne beszélgetnek arról, milyen izgatottak, és milyen izgalmas ez az egész folyamat.

Ami még ennél is izgalmasabb: azok a részek, ahol ténylegesen a próbát láthatjuk. Persze ez egyelőre még nem sokat mond, leginkább azt láthatjuk, hogy a fiatalok lóbálják a pálcáikat a háttérben, de azért kapunk egy kis Harryt, Hermionét és Ront is. Viszont egy jelenet határozottan kérdéseket vet fel: olyan, mintha Ron és Hermione párbajozna. Ez vajon mi lehet?



A nyilvános főpróbák már június 7-én elkezdődnek, de maga a premier csak július 30-án lesz, 31-én pedig könyv formátumban is megjelenik a dráma. 

A videóban fontos szerepet kap a titoktartás, ahogy látszik a fenti képen is - ugyanis nagyon fontos, hogy ne derüljenek ki idő előtt az előadás meglepetései. 

Íme a videó:

Nincsenek megjegyzések