Breaking News

Cover Reveal - Wendy Higgins: Unknown

Wendy Higgins újabb könyve jelenik meg hamarosan, és van szerencsém részt venni a borító leleplezésében! 

Fülszöveg:



Amber Tate azt hiszi, legnehezebb dolog, amit el kell szenvednie az életben, viszonzatlan szerelme bátyja legjobb barátja, Rylen Fite iránt. Azt hiszi, a háború olyasmi, ami valami szerencsétlenség, messzi helyeen, messze az ő nevadai kisvárosától. Mindkét dologban téved.

Amikor egy ismeretlen szervezet lebombáz egy sor nagyváros Amerikában és szerte a világon máshol is, a megmaradt városok kénytelenek készültségben lenni villámgyorsan. Minden veszélybe kerül az ételtől kezdve a vízforrásokon keresztül a kommunikációs technológiákig. Vezetőség nélkül a nemzet pánikba kerül, de Ambert nem olyan fából faragták, hogy bujkáljon vagy egyszerűen csak nézze, mi történik. Elhivatott, hogy kihasználja ápolónői képességeit, a veszély ellenére, még ha ez azt jelenti, hogy férfiakkal kell együtt dolgoznia, amit korábban soha nem tett.

A New York Times bestseller szerző, Wendy Higgins most induló New Adult sorozatában egy ijesztően valóságos apokaliptikus Amerikát kelt életre, fűszerezve romantikus feszültséggel...


>>> Goodreads <<<







Tudj meg többet a sztoriról ITT!

A szerzőről:


Wendy Higgins az Angyali gonosz USA Today és New York Times bestseller sorozat szerzője. Korábban középiskolai angoltanár volt, aki most már teljes időben ír. Wendy kreatív írásból szerzett diplomát a George Mason Universityn és mesterdiplomát a Radford Universityn.

Linkek:


Nincsenek megjegyzések