Breaking News

Hófehérkének testvére is van, és saját filmet kap!

A Disney az utóbbi években ráált az élőszereplős feldolgozások vonalára. Volt már például Demóna, és tudjuk, hogy ebben a hónapban befut A dzsungel könyve is. De persze ez még nem minden: májusban érkezik a második Alice film, augusztusban az Elliott, a sárkány (eredeti címén Pete's Dragon, talán így többen ismerik) és jövő márciusban A szépség és a szörnyeteg, Emma Watsonnal a főszerepben. 



De most olyannal rukkolt elő a Disney, amire talán senki nem volt felkészülve! 

Élőszereplős film készül Hófehérke testvéréről, Rózsapirosról. 

A Hollywood Reporter szállította a hírt, ami szerint Justin Merz és Evan Daugherty álltak elő a sztorival. Eszerint Hófehérkének van egy testvére, aki kulcsszereplővé válik Hófehérke történetében. Rózsapiros kalandjai akkor kezdődnek, amikor testvére beleharap a mérgezett almába. Ő vállalja ugyanis magára a veszélyes küldetést, hogy Morgóval és a többi törpével módot találjon az átok megtörésére, és feltámassza Hófehérkét. 

Az eredeti Grimm mese alapján a két szereplő között nincs rokoni kapcsolat. Az ötlet, hogy mégis összefűzzék a történeteiket, az előbb említett Evan Daughertytől jött, aki egyébként a Hófehér és a vadászt is írta. Úgy tűnik, igazán közel áll hozzá ez a mese, hogy még egy feldolgozást készít hozzá. (Az meg más kérdés, hogy mennyire biztató, hogy azért a filmért is ő volt felelős, ugyanis bár nem teljesített rosszul, szerény véleményem szerint elég unalmas volt. Hiába a gyönyörű látványvilág...)

Nincsenek megjegyzések